Felix Eko Oxjärpe fri från

Felix fri från-familjen växer. En av våra nykomlingar är Felix Eko Oxjärpe fri från som är helt ekologisk och är fri från allergener. "Fri från"-sortimentet gör det lättare att planera, tillaga, servera och samtidigt nå de ekologiska målen.

2019-02-07

Felix Eko Oxjärpe fri från med sallad i pitabröd.

Felix Eko Oxjärpe fri från är tillagad i Eslöv på noga utvalda råvaror – helt utan tillsatser. Men viktigast av allt är att den inte innehåller några allergener vilket gör att alla kan äta, även de med särskilda kostbehov. Fri från innebär att produkterna är fria från gluten, mjölkprotein, sojaprotein, laktos och äggprotein. Felix fri från ger helt enkelt en trygghet på menyn. En klassisk oxjärpe med en god smak som kan serveras till alla, innehåller endast nötkött och är fri från allergener samt tillverkad på svenskt ekologiskt kött – fem önskningar i en och samma produkt!

Våra produkter från vårt “fri från”-sortiment serveras ofta med potatis, sås och lingon. Men likväl som traditionella husmansrätter, fungerar Felix Eko Oxjärpe fri från till alla möjliga coola rätter som uppskattas av alla.


Länkar

Lär dig mer om vårt ekologiska fri från-sortiment

Produktinformation

Kika i produktbroschyren

Läs mer om Felix

 

Köp hos din grossist

Menigo: 409765

Svensk Cater: 18877

Mårdskog & Lindqvist: 18877