Kom och säg hej på Fastfood & Cafémässan i Malmö

Välkomna till Orkla Foods Sveriges mat- och pratbord på Fastfood & Cafémässan i Malmö, där vi presenterar Next is Now - vårt förhållningssätt framtaget för att vi tillsammans med våra kunder vill ligga i framkant när det kommer till framtidens matvanor redan idag, hållbarhet samt industrins bidrag.

2019-12-01

Olika bilder på medarbetare och mat från Orkla FoodSolutions förhållningssätt kring framtidens mat som vi kallar Next is Now.

Till hjälp har vi haft experter i branschen för att ta reda på hur nästa generations ätande kommer att se ut. Utifrån deras kunskaper och våra egna omvärldsinsikter ser vi åtta tydliga trender som vi samlat under Next is Now. På Fastfood & Cafémässan i Malmö kommer vi att djupdyka i tre av dessa trender.

Kom och diskutera konkreta actions om vad vi gör idag och vad vi kan göra tillsammans. Det är gratis inträde för branschfolk via denna länk.

Våra kulinariska kreatörer tillagar klimatsmarta recept från framtiden med utgångspunkt i de tre högst aktuella trenderna. Sara Westerlin, projektledare för Next is Now, föreläser dessutom på själva mässan om hur vi kan äta planeten hel igen. Ni hittar henne på Stora Scenen onsdag 29 januari kl. 11:00-11:30.

Missa inte chansen att boka ett skräddarsytt möte för just dig och din verksamhet. Kontakta gärna din lokala säljrepresentant om du är nyfiken och vill veta mer.


Hur? Var? När?
  • Monter B:14 på Fastfood & Cafémässan
  • Malmömässan i Malmö
  • 29-30 januari 2020

Läs mer om

Next is Now – Framtidens mat

Fastfood & Cafémässan – hämta din gratisbiljett

Kika på vår inbjudan