Koncept

Varmt och Kallt

Våga ta klivet till en säsongsanpassad meny!

När vi på Orkla FoodSolutions hälsar på, packar vi ryggsäcken full med smaskiga produkter som kommer att skicka dina gästers mungipor rakt upp på toppen. Vi lagar cool, hållbar och grön mat. Det blir varmt, det blir kallt. Det blir traditionellt, det blir modernt.

Men framförallt blir det sjukt gott. Året runt.

Fyra olika uppslag av broschyren Varmt och Kallt.

Säsongskrog året runt

Sugen på att ta steget från säsongsöppet till att ha öppet året runt? Vi intervjuar Pim Sahlgren som gjort just den resan.

Vi tipsar även om olika menyer och bjuder på mängder av inspiration.

Läs vår broschyr för tips och inspiration kring hur du kan lyckas som en säsongskrog året om

Logotyp för Varmt & Kallt.
Kocken Pim i köksmiljö.
Gulaschsoppa i en vit kastrull, med en tomatmacka vilandes på kanten.
Kock Mattias rör i stora grytor i köket.
Tre vegetariska burgare på en bricka. Alla med bröd och olika sorters protein.