Din verksamhet

Svårt att komma på nya rätter att bjuda på? Tryter fantasin och inspirationen? Svårt att få till merförsäljningen? Stressad av att du inte hinner med allt du vill göra?

Var lugn.

För att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet, har vi skapat lösningar som ska hjälpa dig att bli rik på något så ovärderligt som tid. Vårt uppdrag är helt enkelt att hjälpa våra kunder bli så effektiva som möjligt, och att bistå med den kunskap och de verktyg som krävs för att uppnå det ultimata stadiet – “effektivus maximus”! Du vet, då när du kan få gå hem i tid och hänga med familjen istället för att sitta kvar sent på jobbet och klura på vad dagens lunch ska vara under kommande vecka.

Njut av våra smarta, smakfulla och effektiva lösningar som utnyttjar resurserna i köket på bästa sätt, samtidigt som de hjälper till att driva din försäljning.

Smart. Enkelt. Varsågod.

Upplagda croissanter och kakor på ett café med tjej i bakgrunden.

CAFÉ OCH COFFEE HOUSE

Fika och en bit mat vill alla ha. Överallt, när som helst och hur som helst. Men snabbt och enkelt. Det ställer stora krav på det lilla caféet i stan, på båten, på tåget eller var det nu är. Men även en större cafékedja har sina utmaningar…

LÄS MER
Närbild på hamburgare som dressas med Felix ketchup i gatukök.

FAST FOOD OCH CONVENIENCE

Det enda kockarna i den här genren inte håller med om är nog deras egen convience. Bekvämlighet är ofta en saknad ingrediens. Men vi vet hur det är att jobba på små ytor, med ovan personal, eller ingen personal alls till och med…

LÄS MER
Hotellfrukost framför servingsbänk in till hotellkök.

HOTELL OCH KONFERENS

Konferenskunderna blir kräsnare, konkurrenterna blir vassare, tekniken behöver uppdateras samtidigt som rummen fortfarande måste städas och gästernas kurrande magar måste tillfredsställas. Och allt ska dessutom ske så klimatsmart som möjligt!

LÄS MER
Kock i kök på restaurang som lägger upp mat på tallrikar.

RESTAURANG (LUNCH/KVÄLL)

Restauranger har speciella förutsättningar. Alla kommer samtidigt. Allt ska hända samtidigt. Här jobbar vi gärna med tips om bra sätt att skapa och servera nytänkande och egna rätter utan att slå knut på sig själv och göra allt från grunden.

LÄS MER
Serveringstråg med soppor i skolmatsal.

SKOLA OCH FÖRSKOLA

Utan rätt mat, färre rätta svar på proven. Visst kan barn vara petiga och ibland ensidiga i sina önskningar om vad de vill äta. Ändå har intresset för det nyttiga, gröna rätter och internationella influenser tagit fart…

LÄS MER
Äldre människas händer som tar mat från en tallrik.

VÅRD OCH OMSORG

Omsorg betyder just det. Att våra äldre och sjuka får näringsriktig mat rätt tid på dygnet är en hjärtefråga. Här jobbar vi med en mängd experter till hjälp för att hamna rätt…

LÄS MER

VILL DU SE ALLA VÅRA KONCEPT PÅ EN OCH SAMMA GÅNG?

Har du svårt att välja en specifik verksamhet eller bransch, då hittar du istället en översikt med samtliga koncept härunder.

ALLA KONCEPT