Fast food & Convenience

Det enda kockarna i den här genren inte håller med om är nog deras egen convience. Bekvämlighet är ofta en saknad ingrediens. Men vi vet hur det är att jobba på små ytor, med ovan personal, eller ingen personal alls till och med. Utmaningen är att skapa effektivitet och lönsamhet i hantering, tillagning och servering. Men också att utveckla måltidslösningar i takt med trender och nya önskemål. Fastfood betyder inte snabbmat, utan uppdaterade moderna rätter som går att fixa snabbt, och ätas långsamt. Bekvämt är ordet.

Fast Casual är ett koncept från Orkla FoodSolutions som hjälper dig att skapa lite lyxigare snabbmat som samtidigt ökar merförsäljningen.

Fast Casual

LYXIGARE SNABBMAT MED ENKLA MEDEL

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Inte minst, större möjligheter till merförsäljning – som sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner, större variation för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.
Läs mer

Go Goodness

SNACKINGRÄTTER SOM GÖR GOTT I DAGSKASSAN

Snabba hemgjorda färdigrätter och drycker att ta i farten – mackor, rullar, skålar, glas och muggar – en stark trend i tillväxt. Snabbt, bekvämt och tillgängligt kan kunden få fräsch påfyllning som stillar suget omedelbart. Och det ger dig ökade affärsmöjligheterna, att sälja alla tider på dygnet och tillhandahålla direkt servering.
Läs mer
Fast Vego, ett vegetariskt koncept från Orkla FoodSolutions för dig som arbetar inom snabbmat och café.

Fast vego

VEGETARISK SNABBMAT

Det ”gröna” växer så det knakar och allt fler vill äta vegetariskt. Överallt. Så vi tänkte vi skulle hjälpa dig som sysslar med snabbmat. Vi har här satt ihop en vego-manual, massor med enkla recept och jättecoolt tillhörande marknadsmaterial.

Läs mer