Hotell & Event

Tungan rätt i mun gäller för den komplexa arbetssituation som råder på ett hotell. Här samsas tankar på frukostar och luncher med konferenser, event och småsnacks i baren. Puh! Glömde vi tuffa budgetar? Här jobbar vi brett för att hitta lösningar från smått till stort och ännu större, från catering, events, nöjesrestauranger, modernt, trendigt – fast enkelt. Jo, det går. Vi kan göra det tillsammans. Helhetstänk och genomtänkt är en väg framåt.

Vårt koncept Gott och Grönt, med salladsbuffé i bakgrunden.

Gott & Grönt

SERVERA VEGETARISKT. VARJE DAG.

Idag vill alla äta mer vegetariskt och tillsammans med oss kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvalitén på lunchmaten. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att servera god vegetarisk lunch som faller många i smaken – alla dagar i veckan.

Läs mer

Fast Casual

LYXIGARE SNABBMAT MED ENKLA MEDEL

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Eller vad sägs om sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner och större variation? Allt för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.

Läs mer
Fast Casual är ett koncept från Orkla FoodSolutions som hjälper dig att skapa lite lyxigare snabbmat som samtidigt ökar merförsäljningen.

Go Goodness

SNACKINGRÄTTER SOM GÖR GOTT I DAGSKASSAN

Snabba hemgjorda färdigrätter och drycker att ta i farten – mackor, rullar, skålar, glas och muggar – en stark trend i tillväxt. Snabbt, bekvämt och tillgängligt kan kunden få fräsch påfyllning som stillar suget omedelbart. Och det ger dig ökade affärsmöjligheterna, att sälja alla tider på dygnet och tillhandahålla direkt servering.
Läs mer

TwentyFourSeven

SNYGGARE OCH SMARTARE SOMMARMAT

Att få till god, nyttig och snygg mat på ett enkelt sätt är en ekvation som ibland kan vara lite knixig att lösa. Om man dessutom lägger till personlig touch och lönsamhet gäller det att tänka till en extra gång. Och det har vi försökt göra med den här lilla receptsamlingen.

Läs mer
TwentyFourSeven, ett koncept med sommarmat från Orkla Foodsolutions..
Vegetariskt, ett koncept från Orkla FoodSolutions med recept och tips på vegetariska luncher för din restaurang.

Vegetariskt

ENKLA VEGETARISKA LUNCHER

Den vegetariska trenden växer och fler vill äta mer grönt och oftare av olika anledningar. Det är numera mer eller mindre ett måste att ha vegetariska alternativ till lunch. Det är bra tycker vi.

Läs mer

Beerfood

MAT SOM PASSAR EN KALL ÖL

Världens huvudstäder är fulla av inspiration för att skapa merförsäljning i barer och på uteserveringar med en gemensam nämnare – kall, skummande öl! Vi bjussar på tips och recept som hjälper dig att vinna barkampen.

Läs mer
Beerfood är ett koncept från Orkla FoodSolutions som fokuserar på smårätter och snacks som skapar merförsäljning.
Sommartema, ett koncept från Orkla FoodSolutions med enkla och smaskiga sommarrätter.

Sommar

PERFEKTA RÄTTER TILL DIN SOMMARMENY

Sätt fart på din sommarservering och håll komplexiteten nere i köket. Fokusera på storsäljare. Vi hjälper dig med inspiration och material mot dina gäster! Med enkla och populära rätter för alla smaker, samma goda resultat gång efter gång, gott & enkelt att tillaga.

Läs mer

Pimpa din kaka

DEN PERFEKTA HEMBAKADE KÄNSLAN

Pimpa dina kakor från Frödinge och öka din försäljning! Variera dig med månadens kaka – massor av inspiration hittar du på vår sajt. Där finner du också kostnadsfritt skyltmaterial mot dina gäster.

Läs mer