Vård & Omsorg

Omsorg betyder just det. Att våra äldre och sjuka får näringsriktig mat rätt tid på dygnet är en hjärtefråga. Här jobbar vi med en mängd experter till hjälp för att hamna rätt. Våra dietister och nutritionister samarbetar med forskare inom medicin och näringslära. Sedan hamnar resultatet hos måltidsutvecklarna och till sist som bra lösningar hos dig. Hör av dig om det är något du funderar över och vill diskutera. Vi jobbar alltid med framtidens mat.

KONCEPT SOM HJÄLPER DIN VARDAG

Med våra färdiga koncept och smaskiga recept hoppas vi kunna inspirera och underlätta vardagen för dig som arbetar inom mat och kök på sjukhus, äldreboenden eller andra platser där det är viktigt att kunna erbjuda god och näringsriktig mat utan att alltid ha tillgång till stora och välutrustade kök.

Next Is Now på blå bakgrunde med rotfrukter och grönsaker.

NEXT IS NOW

NÄSTA GENERATIONS ÄTANDE ÄR HÄR

Next is Now är inte ett koncept, utan ett förhållningssätt. Framtaget med experter för att vi tillsammans med er vill ligga i framkant när det kommer till framtidens matvanor, hållbarhet och industrins bidrag.

LÄS MER
Smart Förråd från Orkla FoodSolutions.

SMART FÖRRÅD

FYLL SKAFFERIET RÄTT

Smarta tips, några enkla recept och en massa matnyttig information kombinerat med ett noggrant urval av produkter från både dagligvaruhandeln och storkök som tillgodoser behoven och matförsörjningen i större restaurang- och köksmiljöer.

LÄS MER
Snackisar är ett koncept från OrklaFoodsolutions som innehåller massvis av näringsrika mellanmålsrecept, anpassade för den äldre generationen.

SNACKISAR

DE PERFEKTA MÅLEN MELLAN MÅLEN

Våra Snackisar är bra och busenkla mellanmål speciellt framtagna för er som arbetar inom äldreomsorgen, där behovet av att kunna servera en varierad, energirik kost är extra stort. Mellanmål som är väl genomtänkta näringsmässigt, helt enkelt.

LÄS MER
Konceptbild för Allt i ett bleck, snabblagade restaurangrätter.

ALLT I ETT BLECK

FEM BASER GER MÅNGA MÖJLIGHETER

Allt-I-Ett-Bleck handlar om hur du kan mätta många magar på ett och samma bleck. Här bjuds på snabblagade recept med få förberedelser vilket skänker mer tid till annat. Dessutom minimalt med svinn. Vi kallar det win-win-win!

LÄS MER
Konceptbild, med tallrik på brun-vit bakgrund, för konceptet Husmanskost från Orkla FoodSolutions.

HEJA HUSMAN

HUSMANSKOST FÖR ALLA

Idag är många flexitarianer och vill äta mer vegetariskt med jämna mellanrum. Man vill äta hälsosamt samtidigt som man vill äta riktigt gott. Vi gör det enkelt för dig genom att bjuda på klassiska såväl som vegetariska recept på svensk husmanskost.

LÄS MER
Vårt koncept Gott och Grönt, med salladsbuffé i bakgrunden.

GOTT & GRÖNT

SERVERA VEGETARISKT. VARJE DAG.

Idag vill alla äta mer vegetariskt och tillsammans med oss kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvalitén på lunchmaten. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att servera god vegetarisk lunch som faller många i smaken – alla dagar i veckan.

LÄS MER

Du hör väl av dig?

Är du sugen på att få mer inspiration och tips kring hur du kan arbeta med teman kring maten i skolorna? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbums med dina frågor.

KONTAKTUPPGIFTER

Koll på det senaste!

Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.

ANMÄLAN NYHETSBREV