Näring och välbefinnande

Vårt bidrag till en bättre hälsa är att se till att våra kunder kan förse sina gäster med hälsosam mat på bland annat restauranger, skolor samt inom vård och omsorg. Vi följer livsmedelsverkets rekommendationer och håller oss uppdaterade med alla de förändringar som sker kontinuerligt. Vi utvecklar även produkter, koncept och recept för att hjälpa våra kunder att servera hälsosam mat.

Dukat bord med maträtter gjorda med Anamma Formbar Vegofärs.

BRETT VEGETARISKT SORTIMENT

Vi på Orkla Foods Sverige är Nordens ledande tillverkare av frysta, vegetariska produkter. Det är viktigt för oss att producera med så litet avtryck på miljön som möjligt och det gör vi bland annat genom att tillaga all vår vegomat i Sverige. Vi jobbar hela tiden för att det ska vara enkelt att servera och äta grönare. Därför fortsätter vi att lansera fler hållbara, gröna nyheter.

MER OM VÅRT VEGETARISKA UTBUD
Bricka med burgare och tillbehör under konceptet Fast Fusion Friday, från Orkla FoodSolutions.

FAST FUSION FRIDAY

NYA SMAKER VARJE FREDAG

Vilka ämnen gillar skolbarnen bäst? Vi tror att smakämnen från världens alla hörn kan bli nästa hit. God och vällagad vegetarisk mat med världens smaker i centrum. Allt serverat i cool “fast food”-anda som gör fredagarna till riktigare höjdare.

TILL KONCEPTSIDA
Påse med Krögarklass Fyra skånska gryn på en träbänk.

KRÖGARKLASS FYRA SKÅNSKA GRYN

EN PRODUKT MED MÅNGA FÖRDELAR.

Kort sagt kan man säga att Krögarklass Fyra skånska gryn är resultatet av genuint hantverk, stor passion och en stark strävan att finna hållbara, hälsosamma och närproducerade produkter.

LÄS MER OM VÅRA GRYN
Massvis av glas fyllda med energidryck från Liva.

LIVA ENERGI - ENERGITÄTA DYCKER

Liva Energi är drycker som hjälper till att motverka undernäring och öka livskvaliteten för äldre och sjuka med minskad aptit. Liva Energi erbjuder vanlig mat och dryck som innehåller upp till dubbelt så mycket energi som motsvarande fruktdryck.

LÄS MER OM LIVA ENERGI
Snackisar är ett koncept från OrklaFoodsolutions som innehåller massvis av näringsrika mellanmålsrecept, anpassade för den äldre generationen.

SNACKISAR

DE PERFEKTA MÅLEN MELLAN MÅLEN

Våra Snackisar är bra och busenkla mellanmål speciellt framtagna för er som arbetar inom äldreomsorgen, där behovet av att kunna servera en varierad, energirik kost är extra stort. Mellanmål som är väl genomtänkta näringsmässigt, helt enkelt.

TILL KONCEPTSIDA