En hälsosammare vardag

Vårt bidrag till en bättre hälsa är att se till att våra kunder kan förse sina gäster med hälsosam mat på bl a restauranger, skolor och vård & omsorg. Vi följer livsmedelsverkets rekommendationer och håller oss uppdaterade med förändringar. Vi utvecklar även produkter, koncept och recept för att hjälpa våra kunder att servera hälsosam mat.

Brett vegetariskt sortiment

Den vegetariska trenden växer och fler vill äta mer grönt och oftare av olika anledningar. Det är numera mer eller mindre ett måste att ha vegetariska alternativ. Det är bra tycker vi!

Läs mer om vårt vegetariska sortiment

Fast Fusion Friday

5 FREDAGAR, 5 SMAKER

Vilka ämnen gillar barnen bäst i skolan? Vi tror att smakämnen från världens alla hörn kan bli en hit!

Cool vegetarisk mat med världens smaker i centrum. Allt i fast food-serveringar som gör fredagarna till riktigare höjdare – det är Fast Fusion Friday!

Läs mer

Krögarklass Fyra Skånska Gryn - En produkt med många fördelar

Fyra skånska gryn är resultatet av genuint hantverk, stor passion och en stark strävan att finna hållbara, hälsosamma och närproducerade produkter.

Läs mer om våra gryn

Liva Energi - Energitäta drycker

Liva Energi är drycker som hjälper till att motverka undernäring och öka livskvaliteten för äldre och sjuka med minskad aptit. Liva Energi erbjuder vanlig mat och dryck som innehåller upp till dubbelt så mycket energi som motsvarande fruktdryck.

Läsa mer om Liva

Nära samarbete med Igelösa Life Science Center

Vi är stolt samarbetspartner till Igelösa Lige Science center, som är en medicinsk forskningsanläggning i Lund. Igelösa forskningsgård driver bland annat forskning inom undernäring och kostens betydelse för tillfrisknande efter sjukdomar och operationer.

Läs mer om Igelösa och vårt samarbete

Snackisar - De perfekta målen mellan målen

Behovet av mättande mellanmål inom vården och omsorg är stort. Till exempel ska 30-50% av äldres energi komma från mellanmål. Fler och mindre måltider hjälper till att sprida ut näringsintaget över en större del av dygnet. Därför har vi tagit fram vårt koncept Snackisar.

Läs mer om vårt Snackis-koncept