Fusion Food For You

MED SMAKER FRÅN HÄR OCH DÄR

Världen blir mindre och mindre och gränserna inom maten suddas bort. Det blir också mer och mer influenser och fler kryddor blandas, det gillar vi.

Med konceptet Fusion Food For You skapar vi oväntade, men ovanligt lyckade, möten bland världens alla smaker. Och det blir förbaskat gott!

Fusion handlar nämligen om när köket från två eller fler länder möter varandra i riktigt sköna smakkombinationer, där vi skapar unika recept och en riktig matfest.

Hänger du på?

Kock lagar mat med tomater.
Två vita tallrikar med mat.
Kock i köket lagar mat.

HUR OCH VARFÖR FUSION FOOD FOR YOU?

Vi har tagit fram receptbroschyrer och diverse material, så att du enkelt kan komma igång med utforskandet av världens olika smaker.

Våra kulinariska kreatörer har gått loss ordentligt och skapat magiska fusioner av smaker med inspiration från olika kök. I receptbroschyrerna tipsar de dessutom om enklare desserter och några extra godingar till salladsbuffén – eller kanske som aptitretare.

Trevligt och inbjudande, samtidigt som det betyder merförsäljning för dig.

Uppslag från receptbroschyren ur konceptet Fusion Food For You.

RECEPTFOLDER: FFFY

Recept för fem dagar (två recept per dag), med fokus på smaker från fem olika delar av världen. Smakerna har vi hämtat från den amerikanska södern, Argentina, Iran, Korea och Senegal. Kanske en ny smak varje dag under en vecka? Vi hoppas att det blir ett trevligt tillskott i din lunchmeny och gott för gästerna.

Flera Fusion Food For You-broschyrer på grön bakgrund.

RECEPTFOLDER: FFFY - CLIMATE WEEK

Nu följer vi upp vårt uppskattade Fusion Food For You koncept och skapar en klimatvecka! Perfekt för lunchrestauranger, hotell och caféer med matservering. Låt smakerna explodera på ett gott, hållbart sätt i en hållbar veckomeny. Stora smaker från världens länder sätter fart på Fusion Food For You.

LÅT DINA LUNCHGÄSTER FÅ SMAKA PÅ LITE FUSION

Food fusion är förstås inget nytt, eller som det också kallas; crossover-köket. Från det att kockar tidigare experimenterat med influenser från olika länder, har all världens kök på många sätt blandats med varandra. Inte bara i storstäderna, utan överallt. Det finns alltid nya smaker att upptäcka och nya sätt att laga mat på. Det har vi tagit fasta på.

Känns det klurigt att komma igång och testa? Ingen fara. I våra receptsamlingar hittar du ett gäng enkla recept, men du kan även ta del av dem via vårt digitala menyverktyg. Här får du dessutom direkt information om vilken klimatpåverkan dina recept och din meny har. Smart va!?

Vi bjuder på två menyförslag här, men du kan naturligtvis byta ut och experimentera som du vill med din meny.

Next is Now-rätter på blå bakgrund.
Rätter med smaker från mellanöster uppdukade på tallrikar och fat mot mörkblå bakgrund för
Vår kock äter framtidens mat från konceptet Next is Now medan han kollar i sociala medier via sin Iphone
Personifierat mellanöstern i olika smaker från konceptet Next is Now

INSPIRERA DINA GÄSTER

För att sätta stämningen och få gästerna exalterade gällande dina nya fusion-rätter på menyn, har vi tagit fram lite material som du gärna får ladda ner och använda för att pynta i din restaurang. Det behöver inte vara svårare än så att vara lite modig och bjuda på framtidens utsökta mat.

Brickunderlägg för konceptet Fusion Food For You.

BRICKUNDERLÄGG

Storlek: 345 x 245 mm

Posters för konceptet Fusion Food For You.

POSTERS

Storlek: Upp till A3

Rollups för konceptet Fusion Food For You.

ROLLUPS

Storlek: 850 x 2000 mm

VÅRT FUSION-SORTIMENT

Så! Är du nu redo att bjuda dina gäster på lite fusion? Här har vi samlat recepten och produkterna från receptsamlingarna. Du kan naturligtvis utforska vidare bland fler recept och produkter också om du vill. Allt du behöver göra är att klicka på knappen härunder.

RECEPT- OCH PRODUKTSAMLING