Fusion Food For You

MED SMAKER FRÅN HÄR OCH DÄR

Världen blir mindre och mindre och gränserna inom maten suddas bort. Det blir också mer och mer influenser och fler kryddor blandas, det gillar vi. Med konceptet Fusion Food For You skapar vi oväntade men ovanligt lyckade möten bland världens alla smaker, som blir förbaskat gott. Fusion är köket där två eller fler länder möter varandra i riktigt sköna smakkombinationer, där vi skapar unika recept och en riktig matfest. Hänger du på?

Varför Fusion Food For You?

I denna receptsamling har våra duktiga gastronomer satt ihop recept för fem dagar med fokus på fem smaker från fem länder. De tipsar dessutom om några enklare desserter och några extra godingar till salladsbuffén – eller kanske som aptitretare. Det är trevligt, inbjudande och betyder merförsäljning för dig.

Fem länder och fem smaker - Fusion Food For You.
Kock lagar mat med tomater.
Två vita tallrikar med mat.
Kock i köket lagar mat.

Låt dina lunchgäster smaka på lite fusion

Food fusion är förstås inget nytt, eller som det också kallas; crossover-köket. Från det att kockar tidigare experimenterat med influenser från olika länder har all världens kök på många sätt blandat sig själva med varandra. Inte bara i storstäderna utan överallt. Det finns alltid nya smaker att upptäcka och nya sätt att laga mat på. Det har vi tagit fasta på i den här receptsamlingen. Grunden är vegetariska produkter från Sverige som möter smaker från världens alla hörn. Smakerna har vi hämtat från den amerikanska södern, Argentina, Iran, Korea och Senegal. Vi tänker oss en vecka där en smak presenteras varje dag. Eller flera om du vill det. Vi hoppas att det blir ett trevligt tillskott i din lunchmeny och gott för gästerna.

Marknadsmaterial

Skapa en personlig upplevelse för dina gäster genom att använda vårt snygga marknadsföringsmaterial. Här hittar du bland annat posters, rollups och brickunderlägg som hjälper dig att sticka ut bland konkurrenterna. Ladda ner redan idag och låt dina gäster testa lite fusion, som de sent kommer att glömma.

Marknadsföringsmaterial - Fusion Food For You.

Instagrambilder

Marknadsföringsmaterial - Fusion Food For You.

Posters

Brickunderlägg - Fusion Food For You.

Brickunderlägg

Vårt sortiment

Är du redo att bjuda dina gäster på lite fusion? Här har vi samlat några av produkterna från receptsamlingen. Du hittar fler produkter under produkter och recept i menyn eller så tar du genvägen nedan.

SE SORTIMENT