Listig som Hasse

Hasse är en klok man och även kökschef på Sankt Gertrud Konferens i Malmö. Men han kunde lika gärna vara precis vilken kock eller krögare som helst. Alla står nämligen inför samma vardagsbekymmer – tidsbrist. Och en känsla av att inte hinna fokusera helhjärtat på det som är allra roligast.

Vi pratar så klart om den kulinariska kreativiteten, och möjligheten att få bjuda sina gäster på en riktigt god och energifylld matupplevelse som blivit tillagad med både hjärta och själ.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi vill nämligen hjälpa alla Hasse-figurer därute och därmed vara din bästa medarbetare i köket. Låt oss göra det tidskrävande förarbetet, så får du ett ordentligt försprång med riktigt goda basprodukter till hög kvalitet, och tid till att fokusera på det roliga.

Hasse har numera förstått fördelarna med att samarbeta med oss. Är du lika listig som Hasse?

Rulla köttbullar. Kul.

Ska du spendera halva arbetsdagen med att rulla 1000 köttbullar? Kul. Men om vi istället hjälper dig med rullandet och förser dig med riktigt goda köttbullar av äkta Krögarklass®, med en smak och struktur som direkt för tankarna till hemlagat. Skulle du nappa då?

Det gjorde Hasse. Hasse är listig.

Specialkostens konster.

Gluten. Kött. Mjölkprotein. Listan på potentiella livsfaror i ett kök kan göras lång, och med gästernas liv i din hand är det viktigt att inte göra några misstag. Med veganska och glutenfria produkter från Anamma®, eller Felix® fri från-sortimentet som är fritt från gluten, laktos, mjölk-, soja-, och äggprotein, eliminerar du enkelt flertalet fallgropar.

Listigt!

Vackert dragen sill. Eller?

Vilken vackert dragen sill! Hörde ingen någonsin en gäst säga. Sluta därför slafsa med sånt som inte bidrar till några mervärden för gästen eller glädje på jobbet för dig. Med Abba® Skapa® Sill får du en utsökt råvara av hög kvalitet, som är färdig att kombinera med både klara inläggningar och krämiga såser.

Listigt!

Skippa svinn med skånska gryn.

Trött på ris, potatis, bulgur, couscous och quinoa? Det är garanterat gästerna också. Testa en nykomling på menyn som inte bara är nyttig och delikat. Den är dessutom löjligt flexibel då den fungerar i sallader, bredvid biffen, som topping, ja till och med som overnights till brunchen. Undvik matsvinn med Krögarklass® Fyra skånska gryn.

Listigt!

Skala rödbetor. Gäsp.

Skala, skala, skala. När fick du senast en komplimang för hur fint skalade och klyftade dina rödbetor var? Tänkte väl det. Lägg istället din tid på sånt som skapar mervärde för gästerna, så tar vi hand om det tråkiga förarbetet. Med våra färdigskalade Felix® Klyftade Rödbetor får du hög kvalitet på tallriken OCH roligare på jobbet.

Listigt!

Laga paj "från grunden".

Att man gör sina egna pajer från grunden är det väl inget snack om. Men visste du att ”från grunden” innebär att du fyller våra förbakade och palmoljefria pajskal från Felix® med dina egna smaskiga fyllningar? Allt annat tycker vi är slöseri med din dyrbara tid. Plocka istället direkt från frysen. Fyll. Grädda. Färdigt.

Listigt!

LÅT OSS PRESENTERA FILMSTJÄRNORNA.
(UTÖVER HASSE, SÅ KLART)

Hasse utanför St Gertrud med sin cykel.
Silhuett av Hasse i köket.
Hasse står med listan över specialkosten.
Hasse blickar mot kameran i köket.

Du hör väl av dig!

Är du sugen på att få mer inspiration och tips kring hur vi skulle kunna hjälpa dig? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbums med dina frågor.

KONTAKTUPPGIFTER

Koll på det senaste?

Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.

ANMÄLAN NYHETSBREV