Next is Now – Lösningarna

I höst smäller vi upp dörrarna för nästa del i Next is Now – Framtidens mat.

Under vårens succéevent öppnade vi upp dialogen, lyssnade till experternas fakta och samlade in era åsikter kring den hälso- och klimatproblematik vi alla står inför.

Nu har det blivit dags att presentera lösningarna.

Det bästa av allt? Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt!

Och vi vill göra det tillsammans med dig!

NÄR?

25 september 2019

En underbar onsdag

VAR?

Slagthuset, Malmö

3 minuter från Malmö C

HUR?

Dialog & interaktion

Svårare än så är det inte, eller…?

ANMÄL DIG

LÄNK TILL ANMÄLAN

PÅ SCENEN

Porträtt av Mai-Lis Hellénius.

MAI-LIS HELLÉNIUS

Karolinska institutet

JOHAN JÖRGENSEN

Sweden FoodTech

MARIA BIÖRKLUND HELGESSON

Fil. Dr. i mat- och måltid
Högskolan i Kristianstad

AGNETA PÅANDER

CSR Direktör
Orkla Foods Sverige

Porträtt av Sara Westerlin

SARA WESTERLIN

Customer Activation Manager
Orkla Foods Sverige

rätter gjorda på matsvinn eller less waste som är ett av trendbenen i konceptet Next is Now
Next Is Now på blå bakgrunde med rotfrukter och grönsaker.
Vår kock äter framtidens mat från konceptet Next is Now medan han kollar i sociala medier via sin Iphone
Bokstavskex på en blå bakgrund med olika köksartiklar
Bokstavskex på en blå bakgrund med olika köksartiklar

Vad är Next is Now?

Vi är alla (förhoppningsvis) överens om att vi måste ta hand om vår kära planet och oss själva på ett bättre sätt, även om det innebär en del anpassning och nya vanor. Next is Now är vårt förhållningssätt och med stöd av olika experter visar vi att mänskligheten redan har koll på många lösningar, men vi måste alla bara börja göra aktiva och smarta val, inte minst vad gäller vår matkonsumtion.

Köksmästare i soffa mot grön vägg.
Köksmästare i soffa mot grön vägg.

Vem bör närvara och varför?

Eventet riktar sig framförallt till människor som verkar aktivt inom livsmedelsbranschen. Det kan vara allt från kockar och köksmästare till hotellägare och kostchefer, men även hållbarhetschefer, trendexperter, forskare, politiker, studenter och andra intressegrupper bör ta chansen och närvara. Här ges nämligen en unik möjlighet att både lyssna på expertis i ämnet, samt att få vara med och ta fram förslag på vad vi tillsammans kan göra för att få fler att äta hållbar mat inom Restaurang & Storhushåll.

Next is Now – The kortfilm

En minut om framtidens mat.

Vit tecknad hand som pekar höger.

PERSONUPPGIFTSHANTERING

Den kontaktinformation som vi får in i samband med eventet kommer efteråt endast att användas för att skicka ut ett tackbrev efter eventet. Därefter slängs alla listor och ingen information kommer heller att spridas till tredje part. Du som i ovan väljer att tacka ja till vårt nyhetsbrev (som utkommer cirka en gång per månad) kommer att hamna i vårt nyhetsbrevregister från vilket man givetvis kan avsluta sin prenumeration närsomhelst om man inte längre vill ha bäst koll i branschen.

I sidfoten finner du mer information om Orklas hantering av personuppgifter i allmänhet.