Koncept för din verksamhet

Svårt att komma på nya rätter att bjuda på? Tryter fantasin och inspirationen? Svårt att få till merförsäljningen? Stressad av att du inte hinner med allt du vill göra?

Var lugn.

För att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet, har vi skapat lösningar som ska hjälpa dig att bli rik på något så ovärderligt som tid. Vårt uppdrag är helt enkelt att hjälpa våra kunder bli så effektiva som möjligt, och att bistå med den kunskap och de verktyg som krävs för att uppnå det ultimata stadiet – “effektivius maximus”! Du vet, då när du kan få gå hem i tid och hänga med familjen istället för att sitta kvar sent på jobbet och klura på vad dagens lunch ska vara under kommande vecka. Låt oss sköta den biten istället.

Njut av våra smarta, smakfulla och effektiva lösningar som utnyttjar resurserna i köket på bästa sätt, samtidigt som de hjälper till att driva din försäljning.

Smart. Enkelt. Varsågod.

Vill du se koncepten baserat på verksamhetstyp, eller allt gottigt på samma gång?

För att förenkla för dig har vi här undertill sorterat upp alla våra koncept baserat på olika typer av verksamheter, så att du snabbt och enkelt kan hitta relevant material.

Vill du istället kika på en översikt med samtliga koncept vi har att erbjuda, ja då klickar du på knappen härunder.

Alla våra koncept
Upplagda croissanter och kakor på ett café med tjej i bakgrunden.

Café

Fika och en bit mat vill alla ha. Överallt, när som helst och hur som helst. Men snabbt och enkelt. Det ställer stora krav på det lilla caféet i stan, på båten, på tåget eller var det nu är. Men även en större cafékedja har sina utmaningar…

Läs mer

Fast food och Convenience

Det enda kockarna i den här genren inte håller med om är nog deras egen convience. Bekvämlighet är ofta en saknad ingrediens. Men vi vet hur det är att jobba på små ytor, med ovan personal, eller ingen personal alls till och med…

Läs mer
Närbild på hamburgare som dressas med ketchup i gatukök.
Frukostbord på hotell.

Hotell och Event

Tungan rätt i mun gäller för den komplexa arbetssituation som råder på ett hotell. Här samsas tankar på frukostar och luncher med konferenser, event och småsnacks i baren…

Läs mer

Restaurang - lunch och kväll

Restauranger har speciella förutsättningar. Alla kommer samtidigt. Allt ska hända samtidigt. Här jobbar vi gärna med tips om bra sätt att skapa och servera nytänkande och egna rätter utan att slå knut på sig själv och göra allt från grunden.

Läs mer
Kock i kök på restaurang som lägger upp mat på tallrikar.
Serveringstråg med soppor i skolmatsal.

Skola och Förskola

Utan rätt mat, färre rätta svar på proven. Visst kan barn vara petiga och ibland ensidiga i sina önskningar om vad de vill äta. Ändå har intresset för det nyttiga, gröna rätter och internationella influenser tagit fart…

Läs mer

Vård och Omsorg

Omsorg betyder just det. Att våra äldre och sjuka får näringsriktig mat rätt tid på dygnet är en hjärtefråga. Här jobbar vi med en mängd experter till hjälp för att hamna rätt…

Läs mer