Vad passar dina gäster?

Svårt att komma på nya rätter att bjuda på? Tryter fantasin och inspirationen? Svårt att få till merförsäljningen? Stressad av att du inte hinner med allt du vill göra?

Var lugn.

För att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet, har vi skapat en massa grymt konceptmaterial och paketerat det utifrån ett antal olika verksamhetstyper nedan. Vi arbetar ständigt med att ta fram nya koncept, samtidigt som vi utvecklar och finjusterar befintligt material. Så ta gärna en titt i den förtrollande världen av färdiga koncept, och njut av våra smarta, smakfulla och effektiva lösningar som utnyttjar resurserna i köket på bästa sätt samtidigt som de driver er försäljning.

Smart. Enkelt. Varsågod.

Allt I Ett Bleck

Allt-I-Ett handlar om mycket. Och egentligen om allt. Men främst handlar det om att göra gästen glad med god mat, samtidigt som vi vill förenkla vägen dit för köket/kocken.

Läs mer

Gott & Grönt

Servera vegetariskt till lunch alla dagar i veckan. Idag vill alla äta mer vegetariskt och tillsammans med oss kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvalitén på lunchmaten.

Läs mer

TwentyFourSeven

Med våra recept, tips, inspiration och snygga marknadsföringsmaterial

Läs mer

Café

Fika och en bit mat vill alla ha. Överallt, när som helst och hur som helst. Men snabbt och enkelt. Det ställer stora krav på det lilla caféet i stan, på båten, på tåget eller var det nu är. Men även en större cafékedja har sina utmaningar…

Läs mer

Fast food & Convenience

Det enda kockarna i den här genren inte håller med om är nog deras egen convience. Bekvämlighet är ofta en saknad ingrediens. Men vi vet hur det är att jobba på små ytor, med ovan personal, eller ingen personal alls till och med…

Läs mer

Hotell & Event

Tungan rätt i mun gäller för den komplexa arbetssituation som råder på ett hotell. Här samsas tankar på frukostar och luncher med konferenser, event och småsnacks i baren…

Läs mer

Restaurang

Restauranger har speciella förutsättningar. Alla kommer samtidigt. Allt ska hända samtidigt. Här jobbar vi gärna med tips om bra sätt att skapa och servera nytänkande och egna rätter utan att slå knut på sig själv och göra allt från grunden.

Läs mer

Skola & Förskola

Utan rätt mat, färre rätta svar på proven. Visst kan barn vara petiga och ibland ensidiga i sina önskningar om vad de vill äta. Ändå har intresset för det nyttiga, gröna rätter och internationella influenser tagit fart…

Läs mer

Vård & Omsorg

Omsorg betyder just det. Att våra äldre och sjuka får näringsriktig mat rätt tid på dygnet är en hjärtefråga. Här jobbar vi med en mängd experter till hjälp för att hamna rätt…

Läs mer