Allt I Ett

SKAPA NYA RÄTTER MED ALLT I ETT BLECK

Kockarna Johan Liljegren och Mattias Sjöblom har en enkel matfilosofi. De vill att Sveriges alla kockar ska kunna mätta många magar på ett smidigt, gott och snyggt sätt. Därför har de utvecklat en allt i ett bleck-modell med 5 baser – kolhydrater, protein, tillbehör, sås och topping – som enligt dom själva går att kombinera till 152 miljoner recept. Du kan i princip laga all sorts mat som du själv vill, från husman till pytt i bleck.

10 x recept = Smidigt

Enkelt att förbereda dagen innan. Enkelt att laga samma dag. Enkelt att laga till många. Enkelt att göra snyggt och gott.

Ladda ner broschyr

PROTEIN EFTER HUMÖR & KLIMATTÄNK

Tanken med konceptet är att du enkelt ska kunna byta ut kött, fågel eller fisk mot smarriga vegetariska alternativ såsom Falafel, Vegobullar eller Pulled Vego. Och många gäster vill dra ner på kött för att få i sig sin dagliga dos, så välj protein efter humör och klimat.

Inspirationsfilmer

Kolla filmerna där Johan och Mattias förklarar hur de tänker…

Se filmer
Flera Allt I ett-broschyrer på ett träbord.

Ladda ner broschyren med alla grymma recept här

Allt I Ett Bleck