Gott & Grönt

VEGETARISKT TILL LUNCH. ALLA DAGAR I VECKAN.

Idag vill alla äta mer vegetariskt. Tillsammans med oss på Orkla FoodSolutions, en av Nordens ledande tillverkare av vegetariska produkter, kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvaliteten på den lunchmat du serverar. Vårt koncept Gott & Grönt är nytänkande och hjälper dig att servera vegetarisk lunch alla dagar i veckan. Mat som är enkel att laga och grymt god att inmundiga.

Dessutom har vi räknat ut hur stor koldioxidpåverkan varje recept i broschyren har. Smart va!?

Vegetariska mini-tortillas uppifrån.
Hand, knivar, grönsaker och skärbräda sett uppifrån.
Vit dukning och och röd dryck.
Vit cirkel med texten 16 snabblagade vegetariska recept.
Grå cirkel med texten Inspo till helt nya måltidsdrycker.
Grön cirkel med texten Mätta med rester från salladsbuffén.
Svart cirkel med texten Extra allt med dessertbuffé.

Vegetariskt - numera överst på menyn

Allt fler kunder kräver idag att det finns vegetariska rätter som fått minst lika mycket kärlek som deras köttiga motsvarigheter. Om du saknar inspiration för att ta dina vegetariska rätter till nya höjder, så hjälper vi dig att bli expert på nolltid. Spana in vår läckra broschyr och bli mästare på grönt redan idag.

Gott & Grönt
Kock lägger upp vegetarisk mat från Anamma på tallrik.
Dukning med vegetarisk mat.

Måltidsdrycker utöver det vanliga

Vatten i all ära, men visst är det trevligt med lite fler alternativ!? Vi menar att den som skojar till det med sina måltidsdrycker, och därmed bjuder på något extra, kommer också att vara den som vinner i slutändan. Vi bjussar därför på inspiration för hur du med superenkla medel kan piffa till lunchstunden.

Gott & Grönt
Närbild på tre drinkglas.
Närbild på karaff med måltidsdryck.
Närbild av glas med måltidsdryck, is och blommor.

Från salladsbuffé till succébuffé

Vår teori är att en enkel, inspirerande och genomtänkt salladsbuffé bidrar till succé hos gästerna. Bygg en grund med vår Krögarklass Fyra Skånska Gryn – grynet som ersätter bulgur och couscous alla dagar i veckan. Testa även att servera något annorlunda såsom kalla pannbiffar, lax eller vegetarisk pytt. Det är inte bara grönsaker som ryms på salladsbordet.

Gott & Grönt
Salladsbuffé sedd från sidan.
Vegetarisk servering sedd uppifrån.

Det bästa till sist

Med enkla medel kan du lyxa till gästernas lunchupplevelse och ge dem ett rejält leende på läpparna en helt vanlig tisdag, samtidigt som du höjer snittnotan. Spritsa först mousse i ett glas, krossa därefter lite kex eller strössla kokosflakes över. Servera desserterna som portion eller del av buffén. Det behöver inte vara svårare att bli lunchhaket alla snackar om.

Gott & Grönt
Dessert med mousse och topping i ett glas.
Närbild på kakor och toppings till desserter.

Ladda ner broschyren med alla grymma recept här.

Gott & Grönt
Gul smiley mot svart bakgrund.
Flera Gott och Grönt-broschyrer på ett träbord.