Café

Fika och en bit mat vill alla ha. Överallt, när som helst och hur som helst. Men snabbt och enkelt. Det ställer stora krav på det lilla caféet i stan, på båten, på tåget eller var det nu är. Men även en större cafékedja har sina utmaningar med oerfaren personal, svårighet att laga allt från grunden, utrymmen etc. För oss handlar det om att dels kvalitetssäkra maten, och dels att bidra med ett brett sortiment som är enkelt att utgå ifrån utan att offra timmar på förberedelser. Litet eller stort café – på många sätt är utmaningarna desamma.
Vi finns dock för att underlätta det hela.

Fast Casual är ett koncept från Orkla FoodSolutions som hjälper dig att skapa lite lyxigare snabbmat som samtidigt ökar merförsäljningen.

Fast Casual

LYXIGARE SNABBMAT MED ENKLA MEDEL

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Inte minst, större möjligheter till merförsäljning – som sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner, större variation för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.
Läs mer

Go Goodness

SNACKING SOM GÖR GOTT I KASSAN

Hemgjorda färdigrätter och drycker att ta i farten. Mackor och rullar i skålar, glas och muggar. Snabbt och bekvämt får kunden fräsch påfyllning som stillar suget omedelbart. Vilket innebär ökade affärsmöjligheter för dig.
Läs mer
Go Goodness, ett koncept med fokus på mat och dryck för caféer från Orkla Foodsolutions.
TwentyFourSeven, ett koncept med sommarmat från Orkla Foodsolutions..

TwentyFourSeven

SNYGGARE OCH SMARTARE SOMMARMAT

Att få till god, nyttig och snygg mat på ett enkelt sätt är en ekvation som ibland kan vara lite knixig att lösa. Om man dessutom lägger till personlig touch och lönsamhet gäller det att tänka till en extra gång. Och det har vi försökt göra med den här lilla receptsamlingen.

Läs mer

Fast Vego

VEGETARISK SNABBMAT

Det ”gröna” växer så det knakar och allt fler vill äta vegetariskt. Överallt. Så vi tänkte vi skulle hjälpa dig som sysslar med snabbmat. Vi har här satt ihop en vego-manual, massor med enkla recept och jättecoolt tillhörande marknadsmaterial.

Läs mer
Fast Vego, ett vegetariskt koncept från Orkla FoodSolutions för dig som arbetar inom snabbmat och café.
Pimpa din kaka, ett koncept från Orkla FoodSolutions.

Pimpa din kaka

DEN PERFEKTA KÄNSLAN AV HEMBAKAT

Med hjälp av våra enkla tips pimpa dina kakor och på så vis ta dem till nästa nivå. Ett knep som inte bara ger dem en känsla av hembakat, utan även lockar fler kunder till köp, samt gör att du kan ta några extra kronor för dina mästerverk. Genialiskt!

Läs mer