Café

Fika och en bit mat vill alla ha. Överallt, när som helst och hur som helst. Men snabbt och enkelt. Det ställer stora krav på det lilla caféet i stan, på båten, på tåget eller var det nu är. Men även en större cafékedja har sina utmaningar med oerfaren personal, svårighet att laga allt från grunden, utrymmen etc. För oss handlar det om att dels kvalitetssäkra maten, och dels att bidra med ett brett sortiment som är enkelt att utgå ifrån utan att offra timmar på förberedelser. Litet eller stort café – på många sätt är utmaningarna desamma.
Vi finns dock för att underlätta det hela.

Fast Casual

LYXIGARE SNABBMAT MED ENKLA MEDEL

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Inte minst, större möjligheter till merförsäljning – som sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner, större variation för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.
Läs mer

Go Goodness

SNACKINGRÄTTER SOM GÖR GOTT I DAGSKASSAN

Snabba hemgjorda färdigrätter och drycker att ta i farten – mackor, rullar, skålar, glas och muggar – en stark trend i tillväxt. Snabbt, bekvämt och tillgängligt kan kunden få fräsch påfyllning som stillar suget omedelbart. Och det ger dig ökade affärsmöjligheterna, att sälja alla tider på dygnet och tillhandahålla direkt servering.
Läs mer

TwentyFourSeven

SNYGGARE OCH SMARTARE SOMMARMAT

Att få till god, nyttig och snygg mat på ett enkelt sätt är en ekvation som ibland kan vara lite knixig att lösa. Om man dessutom lägger till personlig touch och lönsamhet gäller det att tänka till en extra gång. Och det har vi försökt göra med den här lilla receptsamlingen.

Läs mer

Fast Vego

VEGETARISK SNABBMAT

Det ”gröna” växer så det knakar och allt fler vill äta vegetariskt. Överallt. Så vi tänkte vi skulle hjälpa dig som sysslar med snabbmat. Vi har här satt ihop en vego-manual, massor med enkla recept och jättecoolt tillhörande marknadsmaterial.

Läs mer

Pimpa din kaka

DEN PERFEKTA HEMBAKADE KÄNSLAN

Med våra enkla tips kan du pimpa dina Frödinge kakor till nästa nivå – och därmed locka fler gäster till köp. Ta del av våra enkla tips och följ våra enkla steg för att skapa en hembakad känsla.

Läs mer