Hotell & Event

Tungan rätt i mun gäller för den komplexa arbetssituation som råder på ett hotell. Här samsas tankar på frukostar och luncher med konferenser, event och småsnacks i baren. Puh! Glömde vi tuffa budgetar? Här jobbar vi brett för att hitta lösningar från smått till stort och ännu större, från catering, events, nöjesrestauranger, modernt, trendigt – fast enkelt. Jo, det går. Vi kan göra det tillsammans. Helhetstänk och genomtänkt är en väg framåt.

Vårt koncept Gott och Grönt, med salladsbuffé i bakgrunden.

Gott & Grönt

SERVERA VEGETARISKT – VARJE DAG

Idag vill alla äta mer vegetariskt. Tillsammans med oss på Orkla FoodSolutions, en av Nordens ledande tillverkare av vegetariska produkter, kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvaliteten på den lunchmat du serverar.

Läs mer

Fast Casual

LYXIGARE SNABBMAT MED ENKLA MEDEL

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Inte minst, större möjligheter till merförsäljning – som sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner, större variation för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.
Läs mer

Go Goodness

SNACKINGRÄTTER SOM GÖR GOTT I DAGSKASSAN

Snabba hemgjorda färdigrätter och drycker att ta i farten – mackor, rullar, skålar, glas och muggar – en stark trend i tillväxt. Snabbt, bekvämt och tillgängligt kan kunden få fräsch påfyllning som stillar suget omedelbart. Och det ger dig ökade affärsmöjligheterna, att sälja alla tider på dygnet och tillhandahålla direkt servering.
Läs mer

TwentyFourSeven

SNYGGARE OCH SMARTARE SOMMARMAT

Att få till god, nyttig och snygg mat på ett enkelt sätt är en ekvation som ibland kan vara lite knixig att lösa. Om man dessutom lägger till personlig touch och lönsamhet gäller det att tänka till en extra gång. Och det har vi försökt göra med den här lilla receptsamlingen.

Läs mer

Vegetariskt

ENKLA VEGETARISKA LUNCHER

Den vegetariska trenden växer och fler vill äta mer grönt och oftare av olika anledningar. Det är numera mer eller mindre ett måste att ha vegetariska alternativ till lunch. Det är bra tycker vi.

 

Läs mer

Beerfood

MAT SOM PASSAR EN KALL ÖL
Världens huvudstäder är fulla av inspiration för att skapa merförsäljning i barer och på uteserveringar med en gemensam nämnare – kall, skummande öl!
Läs mer

Sommar

PERFEKTA RÄTTER TILL DIN SOMMARMENY

Sätt fart på din sommarservering och håll komplexiteten nere i köket. Fokusera på storsäljare. Vi hjälper dig med inspiration och material mot dina gäster! Med enkla och populära rätter för alla smaker, samma goda resultat gång efter gång, gott & enkelt att tillaga.

Läs mer

Pimpa din kaka

DEN PERFEKTA HEMBAKADE KÄNSLAN

Pimpa dina kakor från Frödinge och öka din försäljning! Variera dig med månadens kaka – massor av inspiration hittar du på vår sajt. Där finner du också kostnadsfritt skyltmaterial mot dina gäster.

Läs mer

En enklare jul

ENKLA, SMARTA OCH GRÖNA RECEPT

Erbjud något för alla smaker, oavsett om gästerna föredrar det mer klassiska alternativet eller har tröttnat på julskinka och suktar efter alternativa varianter. Häng med på Julbord 2.0 – klassiker i modern tappning.

Läs mer