Skola & Förskola

Utan rätt mat, färre rätta svar på proven. Visst kan barn vara petiga och ibland ensidiga i sina önskningar om vad de vill äta. Ändå har intresset för det nyttiga, gröna rätter och internationella influenser tagit fart. Här har vi chansen att göra något bra. Vi jobbar ständigt med ekvationen: tight budget + nyttig och cool mat = nöjda och pigga elever.
Förr eller senare går ekvationen ihop. Förr tror vi.

Fast Fusion Friday

5 FREDAGAR, 5 SMAKER

Vilka ämnen gillar barnen bäst i skolan? Vi tror att smakämnen från världens alla hörn kan bli en hit!

Cool vegetarisk mat med världens smaker i centrum. Allt i fast food-serveringar som gör fredagarna till riktigare höjdare – det är Fast Fusion Friday!

Läs mer

Ekologiskt

MER ÄN 20 GRÖNA RECEPT

För varje dag växer intresset för ekologisk mat. Både i våra medvetanden och på tallriken. 31% av totala livsmedelsinköp var ekologiska inom o entliga sektorn 2015. År 2030 ska hela 60% av den svenska o entliga livsmedelskonsumtionen vara ekologisk enligt regeringens handlingsplan för den nationella livsmedelsstrategin.

Läs mer

Hållbar Mat

5 HÅLLBARA LUNCHMENYER OCH SMARTA TIPS

Bjud på en klimatsmart vecka! Goda & moderna recept. Vegetariskt, ekologiskt och nyckelhålsmärkt. Hälsosamt före både människa och miljö. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Läs mer

Vegetariskt

ENKLA VEGETARISKA LUNCHER

Den vegetariska trenden växer och fler vill äta mer grönt och oftare av olika anledningar. Det är numera mer eller mindre ett måste att ha vegetariska alternativ till lunch. Det är bra tycker vi.

Läs mer

En enklare jul

ENKLA, SMARTA OCH GRÖNA RECEPT

Erbjud något för alla smaker, oavsett om gästerna föredrar det mer klassiska alternativet eller har tröttnat på julskinka och suktar efter alternativa varianter. Häng med på Julbord 2.0 – klassiker i modern tappning.

Läs mer