Skola och Förskola

Utan rätt mat, färre rätta svar på proven. Visst kan barn vara petiga och ibland ensidiga i sina önskningar om vad de vill äta. Ändå har intresset för nyttiga, gröna rätter och internationella influenser tagit fart. Här har vi chansen att göra något riktigt bra tillsammans. På Orkla FoodSolutions jobbar vi ständigt med följande ekvation:

Tight budget + Nyttig och cool mat = Nöjda och pigga elever.

Och förr eller senare går ekvationen ihop. Förr tror vi.

Teamwork = högsta betyg

Barnen är det viktigaste vi har, så varför inte ge dem den bästa möjliga starten i livet!? Vi vill gärna träffa er hjältar i skolköket och tillsammans komma fram till hur ni kan skapa lunchrätter som är prisvärda, samtidigt som de både smakar gott och gör gott. Vi erbjuder allt ifrån workshops med provsmakningar till coola koncept och teman att bygga hela skollunchen kring.

Hör av dig till din lokala kontaktperson redan idag.

Kontaktinformation
Kockar som skrattar i ett kök.
Vårt koncept Gott och Grönt, med salladsbuffé i bakgrunden.

Gott & Grönt

SERVERA VEGETARISKT – VARJE DAG

Idag vill alla äta mer vegetariskt. Tillsammans med oss på Orkla FoodSolutions, en av Nordens ledande tillverkare av vegetariska produkter, kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvaliteten på den lunchmat du serverar.

Läs mer

Fast Fusion Friday

NYA SMAKER VARJE FREDAG

Vilka ämnen gillar barnen bäst i skolan? Vi tror att smakämnen från världens alla hörn kan bli en hit. Cool vegetarisk mat med världens smaker i centrum.

Allt i coola fast food-serveringar som gör fredagarna till riktigare höjdare. Det är Fast Fusion Friday det!

Läs mer
Bricka med burgare och tillbehör under konceptet Fast Fusion Friday, från Orkla FoodSolutions.
Ett ekologiskt koncept med stor receptsamling från Orkla FoodSolutions, anpassat för restaurangbranschen och professionella kockar.

Ekologiskt

MER ÄN 20 GRÖNA RECEPT

För varje dag växer intresset för ekologisk mat. Både i våra medvetanden och på tallriken. 31% av totala livsmedelsinköp var ekologiska inom o entliga sektorn 2015. År 2030 ska hela 60% av den svenska o entliga livsmedelskonsumtionen vara ekologisk enligt regeringens handlingsplan för den nationella livsmedelsstrategin.

Läs mer

Hållbar Mat

5 HÅLLBARA LUNCHMENYER OCH SMARTA TIPS

Bjud på en klimatsmart vecka! Goda & moderna recept. Vegetariskt, ekologiskt och nyckelhålsmärkt. Hälsosamt före både människa och miljö. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Läs mer
Ett koncept med hållbar mat och smarta tips från Orkla FoodSolutions. För dig som arbetar inom restaurangbranschen och vill testa hållbara recept.
Vegetariskt, ett koncept från Orkla FoodSolutions med recept och tips på vegetariska luncher för din restaurang.

Vegetariskt

ENKLA VEGETARISKA LUNCHER

Den vegetariska trenden växer och fler vill äta mer grönt och oftare av olika anledningar. Det är numera mer eller mindre ett måste att ha vegetariska alternativ till lunch. Det är bra tycker vi.

Läs mer

En enklare jul

ENKLA, SMARTA OCH GRÖNA RECEPT

Erbjud något för alla smaker, oavsett om gästerna föredrar det mer klassiska alternativet eller har tröttnat på julskinka och suktar efter alternativa varianter. Häng med på Julbord 2.0 – klassiker i modern tappning.

Läs mer
En enklare jul är ett julkoncept från Orkla FoodSolutions, med smart och gröna recept och tips för hur du förnyar det klassiska julbordet.