Vård & Omsorg

Omsorg betyder just det. Att våra äldre och sjuka får näringsriktig mat rätt tid på dygnet är en hjärtefråga. Här jobbar vi med en mängd experter till hjälp för att hamna rätt. Våra dietister och nutritionister samarbetar med forskare inom medicin och näringslära. Sedan hamnar resultatet hos måltidsutvecklarna och till sist som bra lösningar hos dig. Hör av dig om det är något du funderar över och vill diskutera. Vi jobbar alltid med framtidens mat.

Konceptbild för Allt i ett bleck, snabblagade restaurangrätter.

ALLT I ETT BLECK

FEM BASER GER MÅNGA MÖJLIGHETER

Allt-I-Ett-Bleck handlar om hur du kan mätta många magar på ett och samma bleck. Här bjuds på snabblagade recept med få förberedelser vilket skänker mer tid till annat. Dessutom minimalt med svinn. Vi kallar det win-win-win!

Till konceptsida

Gott & Grönt

SERVERA VEGETARISKT – VARJE DAG

Idag vill alla äta mer vegetariskt. Tillsammans med oss på Orkla FoodSolutions, en av Nordens ledande tillverkare av vegetariska produkter, kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvaliteten på den lunchmat du serverar.

Läs mer
Vårt koncept Gott och Grönt, med salladsbuffé i bakgrunden.
Snackisar är ett koncept från OrklaFoodsolutions som innehåller massvis av näringsrika mellanmålsrecept, anpassade för den äldre generationen.

Snackisar

DE PERFEKTA MÅLEN MELLAN MÅLEN

Snackisar är ett bra och enkelt sätt att göra mellanmål med. Snackisar består av enkla manualer med matiga och söta munsbitar, tryckta på inplastade receptkort.

Läs mer

En enklare jul

ENKLA, SMARTA OCH GRÖNA RECEPT

Erbjud något för alla smaker, oavsett om gästerna föredrar det mer klassiska alternativet eller har tröttnat på julskinka och suktar efter alternativa varianter. Häng med på Julbord 2.0 – klassiker i modern tappning.

Läs mer
En enklare jul är ett julkoncept från Orkla FoodSolutions, med smart och gröna recept och tips för hur du förnyar det klassiska julbordet.