Anamma Formbar Vegofärs

Det finns många ting som revolutionerat livet i köket under de senaste århundradena. Konservöppnaren, durkslaget, diskmaskinen och det färdigskivade brödet – för att nämna några. Men frågan är om inte vår formbara vegofärs från Anamma nu slår dem alla på fingrarna?! Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!

En revolution i köket

  • Anamma Formbar Vegofärs är en helt unik produkt.
  • Produkten är vegansk och glutenfri, vilket gör att den passar till en stor målgrupp.
  • Enkel att smaksätta, och kan varieras i det oändliga.
  • Möjlighet att skapa klassiska färsrätter helt från grunden, såsom biffar, bullar, limpor, und so weiter.
  • Den har ett högt proteininnehåll.
  • Betydligt mer skonsam mot miljön (och djuren) än animaliska färser.
  • Tillagad i Sverige, till skillnad från många konkurrenter inom det veganska.
Fyra olika varianter av Anamma formbar färs, sett uppifrån.

"En produkt vi verkligen har behov av. Lätt att arbeta med och håller ihop bra. Den är ju precis som köttfärs!"

Kommentar från kund som testat Anamma Formbar Vegofärs

Se, så enkelt det är

Se hur grymt det blir när en produktutvecklare och en kulinarisk kreatör slår sina kloka huvuden ihop och snackar (och smakar) Anamma Formbar Vegofärs. Ren filmmagi.

Broschyrer med Anamma Formbar Vegofärs på ett grönt underlag.

Vegofärsfördjupning

Många kockar söker efter produkter som de kan anpassa och göra till sina egna. Inte minst inom det vegetariska, där utbudet ofta är skralare. Så för att möta efterfrågan på “laga-från-grunden”-produkter har vi tagit fram den formbara vegofärsen från Anamma. I vår ursnygga broschyr kan du läsa mer om varför vego är framtiden, samtidigt som vi bjussar på massor av smaskiga recept som du kan sno rakt av till ditt eget kök (och göra till “dina egna”).

Inspirera mig

Vill du läsa mer om produktegenskaperna och näringsinnehållet?

Anamma Formbar Vegofärs

Dags att slå till

Kliar det i fingrarna att få komma igång med denna revolutionerande produkt? Vi förstår det. Därför bidrar vi här med ett gäng snabblänkar till grossister som du enkelt kan handla Anamma Formbar Vegofärs hos.

Outofhome.se: 53071
Menigo: 409228
Martin & Servera: 252748
Svensk Cater: 16577
Mårdskog & Lindqvist: 16577

Hand tar ut kålpudding med Anamma Formbar Vegofärs ur ugn.

Ca 90% mindre klimatpåverkan jämfört med nötfärs.

Vi vill hjälpa till att sprida information och kunskap om detta så att vi tillsammans kan få fler att göra medvetna val för att minska avtrycket på vår planet. Därför har vi börjat ange hur mycket lägre klimatpåverkan våra vegetariska produkter har jämfört med likvärdig animalisk produkt. Läs mer om vårt arbete på vår sida Mat och klimat.

Några filosofiska ord

Anamma började sin resa för ca 20 år sedan, långt innan vego hamnade på allas läppar. Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare.

Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Alla produkter från Anamma är såklart alltid 100% veganska. Det innebär att vi aldrig använder animaliska ingredienser i våra produkter.

Vi tillagar alla våra produkter själva i våra anläggningar i södra Sverige och vi försöker alltid minimera användandet av tillsatser i våra produkter. I de fall det inte går att undvika så gör vi det av viktiga anledningar som exempelvis för att hålla oss borta från animaliska produkter såsom äggvita.

Är du nyfiken på mer information om Anamma som varumärke klickar du dig enkelt vidare på knappen nedan.

Om Anamma
Kock som rullar vegobullar på Anamma Formbar Vegofärs.
Dukat bord med maträtter gjorda med Anamma Formbar Vegofärs.
Kålpudding på tallrik, Anamma Formbar Vegofärs.