Frödinge

Frödinge har anor sedan 1929 och är kanske allra mest känt för sin utsökta ostkaka. Vårt utbud för caféer och hela Foodservice-marknaden omfattar dock inte bara ostkaka, utan här finns även massvis av smaskiga pajer, tårtor, bakelser och andra dessertprodukter. Både för flera gäster att dela på, och som portionsdesserter.

Det går alldeles utmärkt att servera desserterna som de är, men de är också oerhört enkla och tacksamma att dekorera och pimpa för att ge känslan av äkta hembakat.

Fika med blåbärspaj från Frödinge och kaffe.
Fika med svensk jordgubbstårta från Frödinge och kaffe.
Fika med ostkaka från Frödinge och kaffe.

Två favoriter i en kaka

En av våra senaste nyheter är den delikata Chokladbollskladdkakan. Två populära klassiker i en – en spännande hybrid för ditt café att erbjuda din kära gäster. Denna nyhet inom dessertkategorin hjälper till att driva försäljningen på den populära kladdkakan, samtidigt som den tillför något nytt.  Om du dessutom adderar lite “lull-lull” på egen hand, så lovar vi att din försäljning kommer att öka ännu mer. Spana in vårt cafékoncept “Pimpa din kaka” för enkla tips kring hur du kan gå tillväga.

Produktinformation
Frödinge Chokladbollskladdkaka uppdukat på ett fikabord, serverad med en klick vispgrädde och en kopp kaffe.

Produkter från Frödinge

Se sortiment
Pimpa din kaka, ett koncept från Orkla FoodSolutions.

PIMPA DIN KAKA

DEN PERFEKTA KÄNSLAN AV HEMBAKAT

Med hjälp av våra enkla tips pimpa dina kakor och på så vis ta dem till nästa nivå. Ett knep som inte bara ger dem en känsla av hembakat, utan även lockar fler kunder till köp, samt gör att du kan ta några extra kronor för dina mästerverk. Genialiskt!

Till konceptsida

Ostkaka med saffranskaramell

Vår kulinariska kreatör Johan beter sig udda och är lyrisk över världens mest kända ostkaka från Småland. Spana in denna och alla andra fantastiska klipp där Johan visar hur du enkelt kan sätta lite extra piff på våra desserter och pajer från Frödinge. Du hittar dem längst ner på vår konceptsida Pimpa din kaka.

Pimpa din kaka
Ett fikabord uppdukat med hallonpaj från Frödinge samt två koppar kaffe.
En stor bit chokladtårta från Frödinge.