Naturli’

Produkter från Naturli’ är 100% växtbaserade, och det är ett varumärke som älskar att utmana konventionellt tänkande. Inte minst inom de traditionella kött- och mejerikategorierna.

Ända sedan 1988 har Naturli’ varit en pionjär på den danska marknaden. Med sina växtbaserade och veganska produkter, har man genom åren också vunnit förtroendet hos nya kunder på nya marknader.

Nu har det blivit dags för Sverige att upptäcka kärleken till dessa produkter.

The Naturli' Way beskriver hur protein kan komma från växter istället för kött.
The Naturli' Way beskriver hur protein kan komma från växter istället för kött.

FILOSOFIN "THE NATURLI' WAY"...

The Naturli’ Way handlar helt enkelt om att du på ett simpelt vis kan byta ut de animaliska råvarorna mot växtbaserade motsvarigheter. Utan att tappa varken smak eller kvalitet!

Tvärtom är de minst lika goda, och dessutom har växtbaserade produkter betydligt lägre inverkan på klimatet.

De byggstenar varumärket Naturli' bygger på.
De byggstenar varumärket Naturli' bygger på.

...OCH VARUMÄRKETS BYGGSTENAR

Byggstenarna för Naturli’ är lika enkla som de är självklara.

Det är alltid 100% god smak, 100% växtbaserat, lätt att använda och balans mellan natur och människa som gäller. Oavsett vilken produkt vi tar fram.

En smakrik trendsättare.

Först ut på den svenska restaurangmarknaden var en otroligt smakrik och populär burgare med en riktigt god och lyxig känsla. Gjord på sojaböna och tillverkad i Norge.

Så god, att flera påstod att det inte längre fanns någon anledning att återgå till köttburgare efter att de testat.

PRODUKTINFORMATION OM NATURLI' BURGER
Naturli' Burger med Ch**se dip, sallad, röd lök och tomat.
Naturli' Burger med dubbla burgare i ett bröd.

Och plötsligt var de två.

Nu finns det ytterligare en burger-stjärna på himlen. Naturli’ Burger Fava är en växtbaserad, saftig 150-grams premiumburgare gjord på favabönor och ärtor.

“I våra lanseringsplaner är det den här typen av hållbara alternativ som gäller och vi kommer fortsätta lansera premiumprodukter från Naturli’ som du kan använda i restaurangköket. Om du är köttätare vill du ha variation och det vill man ju också om man är vegan eller flexitarian”, säger Carina Greiff, Portfolio Team Manager, Orkla FoodSolutions.

PRODUKTINFORMATION OM NATURLI' BURGER FAVA

Vem är Joe' Kurt?

Just denna fråga kanske du ställer dig. Låt oss då få förklara.

JOE’ KURT är ett 100% växtbaserat alternativ till yoghurt baserad på mandel, som odlats i Europa. Med sin lena, krämiga konsistens och väl avvägda smak som är precis lagom syrlig är de olika serveringsmöjligheterna många; ätas som den är, toppad med granola och frukt, mixad i smoothien eller i en kall sås/röra.

Tillgänglig i smakerna Naturell, Vanilj, Jordgubbe och Banan/Päron.

LÄS MER I BROSCHYREN OM JOE' KURT
Naturli' Joe Kurt Jordgubb, förpackning i bakgrunden och ett glas med dekorationer i.
Naturli' Vegan Bredbart förpackning och några mackor och burkar med sylt.

Låt gästerna avnjuta frukostmackan med extra gott samvete.

Nu är det dags att erbjuda dina gäster det bästa till smörgåsarna – Naturli’ Bredbart – 100% växtbaserat. Så gott att du aldrig behöva servera något annat.

Och dessutom gör det gott för klimatet. Enligt RISE klimatdatabas för livsmedel, har Naturli’ Bredbart ungefär 60% mindre klimatpåverkan än svenskt bordsmargarin som innehåller komjölk. Bra, va!

LÄS MER I BROSCHYREN OM NATURLI' BREDBART

När du inte kan vara utan smör i matlagningen. Typ.

Många maträtter kräver helt enkelt smör, så vi har skapat ett alternativ för dig som vill erbjuda dina gäster veganska rätter. Ett 100 % växtbaserat alternativ som smakar precis som det ska.

Vegan Block fungerar både att steka i, att baka med, i pasta eller i såsen. I vanlig ordning är det endast fantasin som sätter gränserna.

LÄS MER I BROSCHYREN OM NATURLI' BLOCK
Naturli' Vegan Block samt ett par händer som knådar en deg.

VARFÖR VÄLJA NATURLI’ BURGER?

Först bjuder vi på en kort film, där vi tillsammans med några kända burgar-hak berättar allt du behöver veta om vår smaskiga burgare från Naturli’. Allt från tillagningstips och ingredienser, till receptförslag och omdömen. Vi kan i princip lova att du blir sugen på att testa omedelbums.

BROSCHYRER FULLA MED FAKTA

Vi har samlat alla broschyrer här, så att du enkelt kan ladda ner allting och djupdyka kring alla de läckerheter som Naturli’ innebär.

ARTIKLAR OM NATURLI’

Läs mer och djupdyk kring fakta, inspiration, kundreferenser, recept och annat om våra fantastiska produkter från Naturli’.

Naturli' - Be the change!