Anamma Formbar Vegofärs

Det finns många ting som revolutionerat livet i köket under de senaste århundradena. Konservöppnaren, durkslaget, diskmaskinen och det färdigskivade brödet – för att nämna några. Men frågan är om inte vår formbara vegofärs från Anamma nu slår dem alla på fingrarna?! Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!

2018-08-26

Fyra olika varianter av Anamma formbar färs, sett uppifrån.

EN REVOLUTION I KÖKET

Anamma Formbar Vegofärs är en helt unik produkt som öppnar nya möjligheter att skapa klassiska färsrätter helt från grunden, såsom biffar, bullar, limpor, und so weiter. Vegofärsen är enkel att smaksätta, och kan varieras i det oändliga. Produkten är naturligtvis helt vegansk och dessutom glutenfri, vilket gör att den passar till en stor målgrupp.

Den har ett högt proteininnehåll och är betydligt mer skonsam mot klimatet (och djuren) än motsvarande animaliska färser, den har nämligen hela 90% lägre klimatpåverkan än vanlig nötfärs. Och till skillnad mot många konkurrenter inom det veganska segmentet är vegofärsen tillverkad i Sverige.

Produkten är testad av såväl slutkonsumenter som professionella kockar i storköksmiljö, och alla är rörande överens om att detta är en produkt som kommit för att stanna.


Se filmer om Anamma Formbar Vegofärs:


Vidare läsning:

Produktinformation

Låt dig inspireras av vår receptbroschyren

Inspirerande filmer med Anamma på vår YouTube-kanal

Läs mer om varumärket Anamma