Workshops & träffar

Inspiration och kreativitet är grundstenar för utveckling och viktigt för varje människas motivation. Och vem vill inte utvecklas och känna sig motiverad?

Vi på Orkla FoodSolutions är gärna din partner när du vill utveckla dig själv och din personal.

Kockarna Johan och Johan står med Ann vid köksbänk. Förklarar och utbildar om flera vegetariska produkter.

Kundträffar och workshops med fokus på mat

Ett exempel kan vara en kundträff där vi kommer ut till dig och ditt team och inspirerar kring exempelvis vegetariska menyer eller skolmat som är mer skonsam för klimatet.

Men det kan också röra sig om en större workshop då du och kollegorna kommer till vårt innovationskök på huvudkontoret i Malmö för att snacka trender, “workshoppa” och tillsammans med oss laga det vi kallar för framtidens mat. Hör av dig redan idag.

Kockarna Pim och Johan Holster står vid en bänk. Johan greppar efter en burgare. Bredvid står en burk med Frankful Ch**se Dip.

Föreläsningar och utbildningsträffar

När möjlighet ges kommer vi gärna ut och föreläser för din organisation kring Next is Now – framtidens hållbara och hälsosamma mat. Vi kör även utbildningsträffar tillsammans med kunder under Gott och Grönt och för kockar i skolans värld är Hälsa på Maten ett populärt koncept och tema. På respektive konceptsida hittar du formulär för intresseanmälningar.

Innehållet i dessa föreläsningar kan anpassas till just din verksamhet. Men grunden för alla våra workshops, föreläsningar och event har alltid samma gemensamma nämnare – hållbarhet.

Roll-up med Next is Now-logga och välkomstmeddelande.
Ett barn med förkläde håller upp två köttbullar framför sina ögon. Bakom barnet syns diverse köksredskap som hänger på väggen.
Recept från Fast Fusion Climate Week. Fish and Mash.
Fyra personer sitter vid ett bord och planerar.