Koncept

Gott och Grönt

I takt med att fler äter grönt ökar också kraven. Det vegetariska måste vara minst lika gott som den traditionella maten. Det vill vi hjälpa till med.

Många tycker fortfarande att det kan vara utmanande att laga vegetariskt till många. Önskar du och ditt team utbildning i vegetarisk matlagning?

Vårt koncept Gott och Grönt innehåller bland annat ett utbildningspaket för dig som vill lära dig mer om vegetarisk matlagning. Inom Gott och Grönt hittar du även en supernyttig handbok, smaskiga produkter samt inspirerande tips och recept. Perfekt för dig som vill lära dig att laga mer vegetariskt eller utveckla dina kunskaper.

Ett helgrönt utbildningspaket för kockar som vill bli bättre på vegetarisk matlagning

Vi vill hemskt gärna träffas (fysiskt eller digitalt) och köra en utbildning tillsammans med dig och ditt team. För att höja kompetensen, kunskapen och glädjen kring det vegetariska köket med Orkla FoodSolutions produkter.

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar professionellt inom restaurang och storhushåll. Det spelar ingen roll om du är verksam inom offentlig eller privat verksamhet.

Naturligtvis utgår vi från era specifika behov och önskemål, men i vårt massiva grundpaket hittar du en hel del att välja och vraka från.

Play Video

Fullmatad folder med vegetariska luncher och smarta tips

Vi bad nio olika kockar laga riktigt goda och vegetariska luncher. De fick även bjuda på sina bästa tips för hur man lyckas med sin vegetariska servering. 

Ladda ner inspirationsfoldern Gott & Grönt

Vill du och din organisation lära er mer om vegetarisk matlagning?

Observera att detta bara är en intresseanmälan som innebär att vi kommer att ta kontakt med er för att höra mer om era tankar och förutsättningar, för eventuell träff och utbildning. Inom ungefär en vecka efter inskickad intresseanmälan kommer du att höra av oss.

Fyll i intresseanmälan gällande en träff där vi diskuterar grön matlagning och framtida samarbeten

Johan Holster, kock och kulinarisk kreatör, tittar åt sidan. Står i kockkläder mot en svart bakgrund.
Tre Vegetarisk Handbok - Gott och Grönt ligger bredvid varandra mot en grön bakgrund.

En bok för kök som vill bli grönare

Full med recept, tillagningsanvisningar och produktinformation. Här finns även grymt mycket kuriosa och information om grön mat genom historien, olika typer av vegetarisk kost, gröna trender, världens kök, kockar som gjort avtryck, ord- och ingredienslista, måltider, högtider och olika facktermer, med mera.

Du kan bläddra i en digital kopia här, men fysiska exemplar av Vegetarisk Handbok delas enbart ut under våra vegetariska utbildningsträffar. Så boka in en sådan här ovanför.

Bläddra i digital version av Vegetarisk Handbok

Logotyp för Gott & Grönt.
Kocken Mattias Sjöblom poserar med en fot på en låda och ett blomkålshuvud i handen.
Flera tallrikar med vegetariska måltider mot en grön bakgrund. Sedda ovanifrån. En broccolistam ligger bredvid på ett bakplåtspapper.
Närbild på en kock som håller upp en kopia av Vegetarisk Handbok - Gott och Grönt.