Koncept

50/50

Hela tanken och konceptet med 50/50 innebär ett paradigmskifte för alla dina älskade färsrätter. Johan Liljegren, Activation & Culinary Manager på Orkla FoodSolutions, menar nämligen att det finns så många fördelar gällande miljö, ekonomi och kvalitet när man arbetar på detta vis.

Att blanda växtbaserad färs med animalisk kallas för 50/50, och syftar till att du använder 50% av varje färs och skapar en helt ny typ av färs. Och när de formbara vegofärserna blandas med animalisk färs, uppstår ofta ett bättre resultat än vad du kan uppnå med färserna var för sig.

50/50 innebär helt enkelt 1+1=3. Matematik som alla älskar.

Johan pratar 50/50 och dess fördelar

Play Video about Kocken Johan står i ett kök och berättar om 50/50 med växtbaserade färser från Anamma framför sig.
En framsida och ett uppslag från broschyren 50/50.

50/50 - ett paradigmskifte för färser

Intervju med Johan Liljegren om varför alla bör jobba med 50/50. Lista med alla fördelar med 50/50. Inspirerande och goda recept för både offentliga kök och privata restauranger. 

Allt samlat i en vacker broschyr. Bara att ladda ner och njuta.

Marcus besöker Campus Manilla och lagar 50/50

Play Video about Maria och kocken Marcus lagar 50/50 på Campus Manilla.

Bli en mästare på våra formbara vegofärser från Anamma

Det är enkelt att lyckas med våra formbara och växtbaserade färser från Anamma. Det handlar bara om att förstå hur man ska hantera dem på bästa sätt. Precis som med vilken annan råvara som helst. Har du frågor, ja då hör du bara av dig.

Vegobullar av Anamma Formbar Vegofärs i ett bleck.

Läs mer om våra formbara vegofärser från Anamma

Läs mer om vår färdiga 50/50-bulle från FELIX

Växtbaserad färs och en massa olika ingredienser, råvaror och grönsaker ligger på ett träbord.
Persiljefrikadeller gjorda på 50/50-färser. Med sotad blomkål och curry.
Fyra olika rätter på ett stålbord. Alla rätter är gjorda på 50/50-färser.
50/50-bullar, brunsås, potatismos och lingonsylt i olika skålar/kastruller/stekpannor på ett träbord.