Önos

Ur skånska jordar har Önos tacksamt tagit emot frukt, bär och grönsaker av högsta kvalitet sedan mer än 100 år tillbaka. Vårt nära samarbete med skickliga odlare och kortast möjliga väg mellan plockning och produktion, har alltid varit själva livskraften för den äkta smaken från Önos. Och är så än idag. I Eslöv, Tollarp och Kumla tar vi stolt arvet vidare med klassiska recept som garanterar dina gästers njutning. Så som det alltid smakat.

ÖNOS – Kronan på verket!

BÄST RÅVAROR FÖR BÄST KVALITET

Läs mer

Önos drycker

Inom Önos erbjuder vi både juice, saft, och fruktdrycker som är lättsockrade, osockrade och osötade.

Dryckerna görs i flera olika praktiska förpackningar för att passa till olika användningsområden; 1 liters tetraförpackning med skruvkork, 5 liters dunk och 10 liters bag-in-box anpassade till Orklas effektiva dryckesmaskiner.

Önos drycker är spädningsbara med upp till 1+9 för att vara effektiva att använda, samtidigt som vi sparar på miljön genom att slippa transportera onödigt vatten.

Önos Inlagda grönsaker

Klassikerna som gör klassikerna

Många stående favoriter på menyn förtjänar sin plats för den bekanta hemlagade smaken som alltid går hem hos gästerna. Klassiker som pyttipanna, köttbullar, sjömansbiff, hamburgare, kalops och många fler. Men frågar du oss, handlar det minst lika mycket om tillbehören som krävs – Önos inlagda gurkor och rödbetor. Alltid med den perfekta balansen mellan krispighet, naturlig sötma, syrlighet och omsorgsfull kryddsättning.

Önos sylt, marmelad och mos

Större klick ger maten en kick

Ett säkert sätt att få nöjda stamgäster är att aldrig snåla på livets goda. Det är ju det som sätter själva smaken. Önos sylter, marmelad och mos är inte bara klassiker av de finaste frukter och bär från certifierade odlare. De är också själva sinnebilden av vad äkta njutning är. Med förpackningsstorlekar som passar oavsett antal gäster är det lätt att ge rätter och efterrätter den där klicken över i.