Önos

NÄR KVALITET ÄR DITT ÖNSKEMÅL – ÄR ÖNOS DIN LÖSNING.

Ur skånska jordar har Önos tacksamt tagit emot frukt, bär och grönsaker av högsta kvalitet sedan mer än 100 år tillbaka. Vårt nära samarbete med skickliga odlare och kortast möjliga väg mellan plockning och produktion, har alltid varit själva livskraften för den äkta smaken från Önos. Och är så än idag.

I Eslöv, Tollarp och Kumla tar vi stolt arvet vidare med klassiska recept som garanterar dina lunchgästers njutning. Så som det alltid smakat.

ÖNOS – DET FLEXIBLA VARUMÄRKET MED HÖG KVALITET

Du hittar Önos produkter inom flera olika kategorier, men de har alltid sin höga kvalitet och goda smak som gemensam nämnare. Oavsett om det handlar om måltidsdryck till lunchgästerna, sylter till dina lyxiga desserter eller inlagda grönsaker till dina restauranggäster.

Drycker från Önos stående på ett bord.

ÖNOS DRYCKER

Inom Önos erbjuder vi både juice, saft, och fruktdrycker som är lättsockrade, osockrade och osötade. Dryckerna görs i flera olika praktiska förpackningar för att passa till olika användningsområden; 1 liters tetraförpackning med skruvkork, 5 liters dunk och 10 liters bag-in-box anpassade till Orklas effektiva dryckesmaskiner.

Önos drycker är spädningsbara med upp till 1+9 för att vara effektiva att använda, samtidigt som vi sparar på miljön genom att slippa transportera onödigt vatten.

MER OM DRYCK
Önos gurkor på bord

ÖNOS INLAGDA GRÖNSAKER

Många stående favoriter på menyn förtjänar sin plats eftersom den bekanta, hemlagade smaken alltid går hem hos gästerna.

Klassiker som pyttipanna, köttbullar, sjömansbiff, hamburgare, kalops och många fler. Men frågar du oss, handlar det minst lika mycket om tillbehören som krävs – Önos inlagda gurkor och rödbetor.

Alltid med den perfekta balansen mellan krispighet, naturlig sötma, syrlighet och omsorgsfull kryddsättning.

MER OM GRÖNSAKER
Tapas med lingonsylt på.

ÖNOS SYLT OCH MARMELAD

Ett säkert sätt att få nöjda stamgäster är att aldrig snåla på livets goda. Det är ju det som sätter själva smaken.

Önos sylter, marmelad och mos är inte bara klassiker av de finaste frukter och bär från certifierade odlare. De är också själva sinnebilden av vad äkta njutning är.

Med förpackningsstorlekar som passar oavsett antal gäster är det lätt att ge rätter och efterrätter den där klicken över i.

MER OM SYLT OCH MARMELAD

PRODUKTER FRÅN ÖNOS

SE SORTIMENT
Hög med rödbetor som skördats.
Tallrik med müsli toppad med sylt från Önos.
Skål med inlagd gurka från Önos.
Närbild på två glas med dryck från Önos och citroner.
Fyra skålar med röror gjorda på inlagda rödbetor från Önos.
Närbild på skalade rödbetor.