Nyheter

Här hittar du nyheter och artiklar som vi på Orkla FoodSolutions publicerat. Använd gärna filtreringen för att lyfta fram just det du är intresserad av.

  • Alla
  • Abba
  • Abba Gastronomi
  • Anamma
  • Besök i verkligheten
  • Convenience | Café
  • Event | Webinar
  • Fast Fusion Climate Week
  • Felix
  • Fisk | Skaldjur
  • Grönsaker
  • Hållbarhet
  • Hälsa
  • Hälsa på Maten
  • Hot To Go
  • Hotell | Event
  • Ketchup | Senap | Smaksättare
  • Kött | Färs
  • Lecora
  • Mellanmål | Dessert | Bakverk
  • Next is Now
  • Önos
  • Pizza | Snacking
  • Potatis | Rotfrukter
  • Restaurang
  • Skola
  • Sylt | Marmelad | Mos
  • The Food Hub
  • Vård | Omsorg
  • Växtbaserat
Alla
  • Alla
  • Abba
  • Abba Gastronomi
  • Anamma
  • Besök i verkligheten
  • Convenience | Café
  • Event | Webinar
  • Fast Fusion Climate Week
  • Felix
  • Fisk | Skaldjur
  • Grönsaker
  • Hållbarhet
  • Hälsa
  • Hälsa på Maten
  • Hot To Go
  • Hotell | Event
  • Ketchup | Senap | Smaksättare
  • Kött | Färs
  • Lecora
  • Mellanmål | Dessert | Bakverk
  • Next is Now
  • Önos
  • Pizza | Snacking
  • Potatis | Rotfrukter
  • Restaurang
  • Skola
  • Sylt | Marmelad | Mos
  • The Food Hub
  • Vård | Omsorg
  • Växtbaserat
FELIX Nötköttbulle med ärta på en tallrik med brunsås och potatis. Lingonsylt och inlagd gurka i skålar i bakgrunden.

Nötköttbulle med ärta – en ny stjärna på menyn

En köttbulle gjord på nötfärs och ärtprotein som ger ett nästintill halverat klimatavtryck men som ...

Besök oss på Fastfood, Café & Restaurant Expo 2024

Varmt välkommen till vår Saluhall. 31 januari till 1 februari 2024 träffar du oss på ...
Burgerdudes står bakom jurybord och kocken Johan står med en bricka md burgare i förgrunden.

Burgerdudes utser FoodSolutions godaste burgare

När Sveriges mest erfarna burgar-gäng utser Felix Tomatketchup till den bästa ketchupen för burgare – ...
Elin Rigo.

Fast Fusion Climate Week hjälper Lomma att ligga i framkant

Att arbeta med Fast Fusion Climate Week är ett sätt för Lomma kommun att ligga ...
Tre kockar bakom ett bord fullt av pumpor, kryddor, Sentomat och ljus.

Smakbryggan får eleverna att våga testa nya smaker

Mindre svinn, nyfikna och mätta elever och ett stort inspirerande salladsbord. Kocken Therese Nilsson på ...
Vinnarna av Årets Gröna Skolmåltid på White Guide Junior-galan 2023. Tillsammans med Ann och Göran från Orkla FoodSolutions.

Carl Engström-skolan vann Årets Gröna Skolmåltid

Vinnaren av Årets Gröna Skolmåltid 2023 heter Carl Engström-skolan och ligger i Eslöv. Det stod ...
Tre olika rätter gjorda med Abba Sillfärs.

Fiskfärs av sill – en unik och näringsrik nyhet

Gör plats för en näringstät, efterlängtad och unik nyhet på marknaden. Med Abba Sillfärs kan ...
Cylindervas i glas på en piedestal, vasen är full med gamla grönsaker.

Make Waste Taste – 5 smarta tips som gör svinn till win-win

En av de vanligaste frågorna vi får är hur man ska minska matsvinnet i sin ...
Ann Rebenstam och Lennart Wallander.

Next is Now – Good Morning: Kampen om kockarna

Under pandemin lämnade 50 000 personer restaurangbranschen. Vi diskuterar om  “de-skilled kitchens” och robotar kan ...