Nyheter

Här hittar du nyheter och artiklar som vi på Orkla FoodSolutions publicerat. Använd gärna filtreringen för att lyfta fram just det du är intresserad av.

  • Alla
  • Abba
  • Abba Gastronomi
  • Anamma
  • Besök i verkligheten
  • Convenience | Café
  • Dryck
  • Event | Webinar
  • Fast Fusion Climate Week
  • Felix
  • Fisk | Skaldjur
  • Grandiosa
  • Grönsaker
  • Hållbarhet
  • Hälsa
  • Hälsa på Maten
  • Hot To Go
  • Hotell | Event
  • Ketchup | Senap | Smaksättare
  • Kött | Färs
  • Lecora
  • Mellanmål | Dessert | Bakverk
  • Next is Now
  • Önos
  • Pizza | Snacking
  • Potatis | Rotfrukter
  • Restaurang
  • Skola
  • Sylt | Marmelad | Mos
  • The Food Hub
  • Vård | Omsorg
  • Växtbaserat
Alla
  • Alla
  • Abba
  • Abba Gastronomi
  • Anamma
  • Besök i verkligheten
  • Convenience | Café
  • Dryck
  • Event | Webinar
  • Fast Fusion Climate Week
  • Felix
  • Fisk | Skaldjur
  • Grandiosa
  • Grönsaker
  • Hållbarhet
  • Hälsa
  • Hälsa på Maten
  • Hot To Go
  • Hotell | Event
  • Ketchup | Senap | Smaksättare
  • Kött | Färs
  • Lecora
  • Mellanmål | Dessert | Bakverk
  • Next is Now
  • Önos
  • Pizza | Snacking
  • Potatis | Rotfrukter
  • Restaurang
  • Skola
  • Sylt | Marmelad | Mos
  • The Food Hub
  • Vård | Omsorg
  • Växtbaserat
Tomas Lindh och Grandiosa kiosk med pizza på Brynäs hemmaarena Monitor ERP Arena.

Pizza är varje arenas bästa vän

Tillsammans med Brynäs IF har vi på Orkla FoodSolutions inlett ett nytt samarbete, vilket innebär ...
Fyra olika rätter upplagda på tallrikar. Samtliga gjorda med 50/50-färser.

50/50 innebär ett paradigmskifte för färsrätterna

Det finns så många vinster, både för miljö, ekonomi och kvalité att Johan Liljegren, Culinary ...
Burgare gjord med Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g.

Supersnitsaren – en unik schnitzel gör entré

Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare ...
Johan, Pelle, Lennart och Kristian äter beredskapsmat ute vid en träbänk med bord.

Beredskapsmat – på besök hos OutMeals i Varberg

En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, ...
Kocken Ulrika Karlsson.

Lyxiga laxqueneller på spett när Ulrika sätter menyn

Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt ...
Kocken Per Månsson.

Vällagad och spännande husmanskost från Per

Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i ...
Kocken Victoria Bengtsson.

Victorias smaktallrik får förskolebarnen att längta efter lunchen

Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera ...
Kocken Lisa Olsson från Partille i ett kök.

Lisa lagar spaghetti med köttfärssås i 50/50-stil

En klassiker i klimatsmart tappning blev resultatet när köksmästarna i Partille kommun skulle ta fram ...
Kocken Anneli Fransén från Svedala i ett kök.

Anneli bjuder på en läcker lasagnette från havet

“Havets Lasagnette är en maträtt som går att variera i oändlighet” – så beskriver kocken ...