Nyheter
Här hittar du nyheter och artiklar som vi på Orkla FoodSolutions publicerat. Använd gärna filtreringen för att lyfta fram just det du är intresserad av.
- Alla
- Abba
- Abba Gastronomi
- Anamma
- Besök i verkligheten
- Convenience | Café
- Dryck
- Event | Webinar
- Fast Fusion Climate Week
- Felix
- Fisk | Skaldjur
- Grandiosa
- Grönsaker
- Hållbarhet
- Hälsa
- Hälsa på Maten
- Hot To Go
- Hotell | Event
- Ketchup | Senap | Smaksättare
- Kött | Färs
- Lecora
- Mellanmål | Dessert | Bakverk
- Next is Now
- Önos
- Pizza | Snacking
- Potatis | Rotfrukter
- Restaurang
- Skola
- Sylt | Marmelad | Mos
- The Food Hub
- Vård | Omsorg
- Växtbaserat
Alla
- Alla
- Abba
- Abba Gastronomi
- Anamma
- Besök i verkligheten
- Convenience | Café
- Dryck
- Event | Webinar
- Fast Fusion Climate Week
- Felix
- Fisk | Skaldjur
- Grandiosa
- Grönsaker
- Hållbarhet
- Hälsa
- Hälsa på Maten
- Hot To Go
- Hotell | Event
- Ketchup | Senap | Smaksättare
- Kött | Färs
- Lecora
- Mellanmål | Dessert | Bakverk
- Next is Now
- Önos
- Pizza | Snacking
- Potatis | Rotfrukter
- Restaurang
- Skola
- Sylt | Marmelad | Mos
- The Food Hub
- Vård | Omsorg
- Växtbaserat
Pizza är varje arenas bästa vän
Tillsammans med Brynäs IF har vi på Orkla FoodSolutions inlett ett nytt samarbete, vilket innebär ...
50/50 innebär ett paradigmskifte för färsrätterna
Det finns så många vinster, både för miljö, ekonomi och kvalité att Johan Liljegren, Culinary ...
Supersnitsaren – en unik schnitzel gör entré
Lecora Schnitzel Supersnitsare 120 g är en riktigt god och frasig schnitzel som tack vare ...
Beredskapsmat – på besök hos OutMeals i Varberg
En kris kan komma närsomhelst och se ut på många olika vis. Vi besöker OutMeals, ...
Lyxiga laxqueneller på spett när Ulrika sätter menyn
Till årets klimatvecka har kocken Ulrika Karlsson tänkt rejält utanför boxen och gjort en BBQ-rätt ...
Vällagad och spännande husmanskost från Per
Vällagad och spännande husmanskost är ledordet för Per Månsson som serverar cirka 200 elever i ...
Victorias smaktallrik får förskolebarnen att längta efter lunchen
Victoria brinner för att jobba klimatsmart och för att göra eleverna nyfikna. Genom att engagera ...
Lisa lagar spaghetti med köttfärssås i 50/50-stil
En klassiker i klimatsmart tappning blev resultatet när köksmästarna i Partille kommun skulle ta fram ...
Anneli bjuder på en läcker lasagnette från havet
“Havets Lasagnette är en maträtt som går att variera i oändlighet” – så beskriver kocken ...