Inspiration

Med rätt inspiration och hjälpmedel i vardagen blir arbetet enklare och roligare – och maten så mycket godare. Med alla våra koncept och helhetslösningar följer därför inspirerande recept, praktiska tips, instruktioner och hjälpmedel som underlättar tillagning, försäljning och servering. Kolla in våra trendrapporter, videos, färdiga receptbroschyrer, tips och mycket mer.

THE FOOD HUB - AKTUELLA TRENDER

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra.

TA DEL AV TRENDER
Personifierat mellanöstern i olika smaker från konceptet Next is Now

KONCEPT SOM HJÄLPER DIG

Njut av våra smarta, smakfulla och effektiva lösningar som utnyttjar resurserna i köket på bästa sätt, samtidigt som de hjälper till att driva din försäljning. Vi har färdiga koncept och recept för bland annat skolor, caféer, hotell, restauranger, sjukhus, äldreomsorg, lunchhak och snabbmatsställe.

Smart. Enkelt. Varsågod.

ALLA KONCEPT
Hasse blickar mot kameran i köket.

LISTIG SOM HASSE

Hasse är en klok man och även kökschef på Sankt Gertrud Konferens i Malmö. Men han kunde lika gärna vara precis vilken kock eller krögare som helst. Alla står nämligen inför samma vardagsbekymmer – tidsbrist. Och en känsla av att inte hinna fokusera helhjärtat på det som är allra roligast. Låt oss hjälpa dig att fokusera på det roliga.

SÅ HJÄLPER VI HASSE
Johan Liljegren i köket.

SMARTA LUNCHTIPS À LA SÄSONG

Här har vi samlat ett gäng receptfilmer som vår kulinariska kreatör Johan Liljegren varit schysst och spelat in åt dig. Recepten speglar de olika säsongerna och gå utmärkt att kopiera rakt av. Enklare än så kan det knappast bli att servera dina gäster ny spännande mat året runt.

TILL INSPIRATIONSSIDA
Gastronomisk utvecklare Mattias Sjöblom.

MATMANUALEN - SÅ TILLAGAR DU PRODUKTERNA

Vår gastronomiska utvecklare Mattias Sjöblom visar hur enkelt det är att tillaga några av våra storsäljare för dig som arbetar i ett professionellt storkök på exempelvis lunchrestaurang eller i skolans värld.

TILL INSPIRATIONSSIDA
Receptbroschyrer från konceptet Next Is Now på en bakgrund av betong

RECEPTBROSCHYRER OCH NEDLADDNINGSBART MATERIAL

Våra kockar och kulinariska kreatörer har tagit fram en massa goda recept för olika tillfällen. Antingen kan du söka bland dessa i vår RECEPTSÖK, eller så kikar du in här för att hitta inspiration bland våra olika produkt- & receptfoldrar.

Här finner du även vår senaste Sortimentsfolder och vår Guide till förfrågningsunderlag som hjälp vid offentliga upphandlingar.

BROSCHYRER & MATERIAL
Filmbild med Johan Liljegren som är köksmästare på Orkla FoodSolutions.

INSPIRERANDE FILMER

Du vet väl att du hittar alla våra filmer i vår kanal på Youtube? Här finns allt från matmanualer och fabriksbesök, till hur du pimpar din kaka och lägger in en proffsig sill.

TILL YOUTUBE-KANAL