Orkla FoodSolutions

Inspiration

GÖR DITT LIV I KÖKET SÅ SMART OCH EFFEKTIVT SOM MÖJLIGT

En stor del av vårt arbete går ut på att inspirera dig som kock. Inspirera dig till att göra goda och lönsamma maträtter, som dessutom gör gott. Bland annat tar vi fram hela konceptlösningar – med allt från recept och filmer till utbildningar och broschyrer.

Vi arbetar också aktivt med att bevaka olika trender. I omvärlden i allmänhet och foodservice-branschen i synnerhet. Detta görs ofta genom vårt trendorgan The Food Hub. Varje år släpper vi dessutom en Trend Update, där vi kikar i spåkulan gällande framtiden inom restaurang och storhushåll. 

Ikon i form av en burgare.

The Food Hub, de senaste trenderna

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra.

Senaste nyheterna

Kocken och köksmästaren Mats Andersson i köket.
Recept från Fast Fusion Climate Week. Street Burger med frasig potatis.
Mingel med kockar från Skåne Kulinar och besökare.
Mat med asiatiska smaker mot en rosa duk. Händer som sträcker sig efter maten.
Flera tallrikar med vegetariska måltider mot en grön bakgrund. Sedda ovanifrån. En broccolistam ligger bredvid på ett bakplåtspapper.
Publik på Next is Now Matfestival.
Frukost, müsli, granola, yoghurt med mera, att ta med on the go. Packade för take away.
Johan Jörgensen på scenen.