Inspiration

Med rätt inspiration och hjälpmedel i vardagen blir arbetet enklare och roligare – och maten så mycket godare. Med alla våra koncept och helhetslösningar följer därför inspirerande recept, praktiska tips, instruktioner och hjälpmedel som underlättar tillagning, försäljning och servering. Kolla in våra trendrapporter, videos, färdiga receptbroschyrer, tips och mycket mer.

The Food Hub - vår trendhub

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra.

TA DEL AV TRENDER
Personifierat mellanöstern i olika smaker från konceptet Next is Now

Koncept som hjälper din verksamhet

Njut av våra smarta, smakfulla och effektiva lösningar som utnyttjar resurserna i köket på bästa sätt, samtidigt som de hjälper till att driva din försäljning. Vi har färdiga koncept och recept för bland annat skolor, caféer, hotell, restauranger, sjukhus, äldreomsorg, lunchhak och snabbmatsställe.

Smart. Enkelt. Varsågod.

ALLA KONCEPT
Filmbild med Johan Liljegren som är köksmästare på Orkla FoodSolutions.

Inspirationsfilmer

Här har vi samlat alla våra inspirerande filmer. Med alltifrån trendrapporter och utbildningar, till recept och smarta tips i köket.

ALLA FILMER
Hasse blickar mot kameran i köket.

Listig som Hasse

Hasse är en klok man och även kökschef på Sankt Gertrud Konferens i Malmö. Men han kunde lika gärna vara precis vilken kock eller krögare som helst. Alla står nämligen inför samma vardagsbekymmer – tidsbrist. Och en känsla av att inte hinna fokusera helhjärtat på det som är allra roligast. Låt oss hjälpa dig att fokusera på det roliga.

SÅ HJÄLPER VI HASSE
Receptbroschyrer från konceptet Next Is Now på en bakgrund av betong

Receptbroschyrer och nedladdningsbart material

Våra kockar och kulinariska kreatörer har tagit fram en massa goda recept för olika tillfällen. Antingen kan du söka bland dessa i vår RECEPTSÖK, eller så kikar du in här för att hitta inspiration bland våra olika produkt- & receptfoldrar.

Här finner du även vår senaste Sortimentsfolder och vår Guide till förfrågningsunderlag som hjälp vid offentliga upphandlingar.

BROSCHYRER & MATERIAL