Inspiration för kockar och matkreatörer

Med rätt inspiration och hjälpmedel i vardagen blir arbetet enklare och roligare – och maten så mycket godare.

Med alla våra koncept och helhetslösningar följer därför inspirerande recept, praktiska tips, instruktioner och hjälpmedel som underlättar tillagning, försäljning och servering. Kolla in våra trendrapporter, videos, färdiga receptbroschyrer, tips och mycket mer.

NEXT IS NOW – FRAMTIDENS MAT | THE FOOD HUB – TRENDER | KONCEPT SOM HJÄLPER DIG | LISTIG SOM JOHAN & HASSE | VÅRA KULINARISKA INSPIRATÖRER | BROSCHYRER & MATERIAL | INSPIRERANDE FILMER

NEXT IS NOW – FRAMTIDENS MAT

Next is Now är vår plattform med initiativ för att skapa framtidens mat redan idag. Vi vill få till en förändring som är hållbar för både människa och planet genom att utveckla våra samarbeten och ta fram gemensamma actionlistor.

LÄS MER OM NEXT IS NOW

Next Is Now på blå bakgrunde med rotfrukter och grönsaker.
Ryggtavla som säger

THE FOOD HUB – TRENDER

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra. Take away, vego, skola, Corona och street food är bara några av alla de ämnen som vi tagit upp genom åren i våra trendfilmer.

LÄS MER OM THE FOOD HUB

Berömda byggnader från olika städer samt gul The Food Hub-logga.
Robothand som håller klocka på silverfat.

KONCEPT SOM HJÄLPER DIG

Ont om tid? Lugn. Vi har massor av färdiga koncept för bland annat restauranger, hotell, skolor och äldreboenden. Du hittar recept, inspiration, affischer, filmer och mycket annat som hjälper dig att laga god och hållbar mat.

LÄS MER OM ALLA VÅRA KONCEPT

Konceptbild för Allt i ett bleck, snabblagade restaurangrätter.
Medarbetare i skolköket på Svenshögskolan i Burlöv.

LISTIG SOM JOHAN OCH HASSE

Häng med Johan i skolköket och Hasse i restaurangköket, och se hur vi hjälper dem att vara extra listiga i sina kök. Liksom alla andra kockar, står de inför samma bekymmer – tidsbrist. Låt oss hjälpa dig också, så att du fokusera på det roliga.

SÅ HJÄLPER VI JOHAN OCH HASSE

Listig som Johan och Hasse.
Kökschefen Hasse vispar i en bunke.

VÅRA KULINARISKA INSPIRATÖRER

Vi har en enkel matfilosofi, och det är att alla Sveriges kockar ska kunna mätta många magar på ett smidigt, otroligt gott, hälsosamt och snyggt sätt. Till vår hjälp har vi ett grymt team av kulinariska kreatörer och gastronomiska utvecklare.

LÄR KÄNNA VÅRA KÖKSHJÄLTAR

Konceptutvecklare Marcus Jönsson tillsammans med våra kulinariska kreatörer Marcus Schön Nilsson och Johan Liljegren
Mattias Sjöblom i kockrock håller ett kålhuvud.

BROSCHYRER OCH MATERIAL

Produktinformation, recept, koncept, sortimentfolders, guide till förfrågningsunderlag vid offentlig upphandling och mycket mer. Vi har mängder av informations- och inspirationsfolders som vi tagit fram för att stötta dig i ditt arbete.

KIKA BLAND BROSCHYRER OCH MATERIAL

Broschyrer med Anamma Formbar Vegofärs på ett grönt underlag.
Recept- och inspirationsbroschyr från Abba och VadDuVillSill

INSPIRERANDE FILMER

Du vet väl att du hittar alla våra filmer i vår kanal på Youtube? Här finns allt från matmanualer, fabriksbesök och tidigare webinar, till inspiration kring hur du lagar vegetarisk mat till många eller lägger in sill som ett proffs.

SE FILMER PÅ VÅR YOUTUBE-KANAL

Marcus Nilsson Schön sitter på lastpallar och skalar nyskördade morötter
Vegan Nuggets med Frankful Ch**se Dip.