Inspiration

Med rätt inspiration och hjälpmedel i vardagen blir arbetet enklare och roligare – och maten så mycket godare. Med alla våra koncept och helhetslösningar följer därför inspirerande recept, praktiska tips, instruktioner och hjälpmedel som underlättar tillagning, försäljning och servering. Kolla in våra trendrapporter, videos, färdiga receptbroschyrer, tips och mycket mer.

Next Is Now på blå bakgrunde med rotfrukter och grönsaker.

NEXT IS NOW - FRAMTIDENS MAT

Next is Now är vår plattform med initiativ för det som är framtidens mat redan idag. Vi vill göra det lätt för dig att välja rätt, och vi tror att samarbeten och konkreta actions är vägen framåt för att få till en förändring som är hållbar för både människa och planet. Genom Next is Now vill vi föra denna dialog, utveckla våra samarbeten och ta fram gemensamma actionlistor.

LÄS MER OM HUR VI ARBETAR MED FRAMTIDENS MAT
Berömda byggnader från olika städer samt gul The Food Hub-logga.

THE FOOD HUB - AKTUELLA TRENDER

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra.

TA DEL AV TRENDER
Personifierat mellanöstern i olika smaker från konceptet Next is Now

KONCEPT SOM HJÄLPER DIG

Njut av våra smarta, smakfulla och effektiva lösningar som utnyttjar resurserna i köket på bästa sätt, samtidigt som de hjälper till att driva din försäljning. Vi har färdiga koncept och recept för bland annat skolor, caféer, hotell, restauranger, sjukhus, äldreomsorg, lunchhak och snabbmatsställe.

Smart. Enkelt. Varsågod.

ALLA KONCEPT
Hasse blickar mot kameran i köket.

LISTIG SOM HASSE

Hasse är en klok man och även kökschef på Sankt Gertrud Konferens i Malmö. Men han kunde lika gärna vara precis vilken kock eller krögare som helst. Alla står nämligen inför samma vardagsbekymmer – tidsbrist. Och en känsla av att inte hinna fokusera helhjärtat på det som är allra roligast. Låt oss hjälpa dig att fokusera på det roliga.

SÅ HJÄLPER VI HASSE
Johan Liljegren i köket.

SMARTA LUNCHTIPS À LA SÄSONG

Här har vi samlat ett gäng receptfilmer som vår kulinariska kreatör Johan Liljegren varit schysst och spelat in åt dig. Recepten speglar de olika säsongerna och gå utmärkt att kopiera rakt av. Enklare än så kan det knappast bli att servera dina gäster ny spännande mat året runt.

TILL INSPIRATIONSSIDA
Konceptutvecklare Marcus Jönsson tillsammans med våra kulinariska kreatörer Marcus Schön Nilsson och Johan Liljegren

VÅRA KULINARISKA INSPIRATÖRER

Med hjälp av vårt eminenta team av kulinariska kreatörer och gastronomiska utvecklare, hjälper vi dig att hitta rätt balans mellan välsmakande och näringsriktig mat. Vi har en enkel matfilosofi och det är att alla Sveriges kockar ska kunna mätta många magar på ett smidigt, otroligt gott, hälsosamt och snyggt sätt.

VEM ÄR VI
Receptbroschyrer från konceptet Next Is Now på en bakgrund av betong

RECEPTBROSCHYRER OCH NEDLADDNINGSBART MATERIAL

Våra kockar och kulinariska kreatörer har tagit fram en massa goda recept för olika tillfällen. Antingen kan du söka bland dessa i vår RECEPTSÖK, eller så kikar du in här för att hitta inspiration bland våra olika produkt- & receptfoldrar.

Här finner du även vår senaste Sortimentsfolder och vår Guide till förfrågningsunderlag som hjälp vid offentliga upphandlingar.

BROSCHYRER & MATERIAL
Filmbild med Johan Liljegren som är köksmästare på Orkla FoodSolutions.

INSPIRERANDE FILMER

Du vet väl att du hittar alla våra filmer i vår kanal på Youtube? Här finns allt från matmanualer och fabriksbesök, till hur du pimpar din kaka och lägger in en proffsig sill.

TILL YOUTUBE-KANAL