Bähncke

ALL SÅS OCH DRESSING DU BEHÖVER I DITT SNABBMATSKÖK.

Sedan Wilhelm Bähncke grundade Danmarks första senapsfabrik 1883 har ett brett sortiment av sås och dressing utvecklats, där hantverket och den traditionella smaken och kvaliteten värnats. Bähncke sås och dressing för fastfood har rätt styrka och konsistens för hamburgare, varm korv, pölse, mosbricka och andra klassiska snabbmatsrätter.

INSPIRERANDE KONCEPT

För att hjälpa dig och din verksamhet på traven, har vi tagit fram ett antal smarta koncept med utsökta och lättlagade recept, samt en massa inspirationsmaterial som du kan låna rakt av från oss. Så kan du fokusera på det du gillar mest – laga god mat och mätta dina gäster.

Fast Casual är ett koncept från Orkla FoodSolutions som hjälper dig att skapa lite lyxigare snabbmat som samtidigt ökar merförsäljningen.

FAST CASUAL

LYXIGARE SNABBMAT MED ENKLA MEDEL

Med lite nytänkande och kreativitet finns så mycket mer att erbjuda. Eller vad sägs om sundare alternativ med rätt tillbehör, vegetariska versioner och större variation? Allt för att locka till fler besök och större försäljningsmarginaler.

TILL KONCEPTSIDA
Fast Vego, ett vegetariskt koncept från Orkla FoodSolutions för dig som arbetar inom snabbmat och café.

FAST VEGO

VEGETARISK SNABBMAT

Det ”gröna” växer så det knakar och snabbmatssektorn är inget undantag. Därför vill vi hjälpa dig som sysslar med just fast food. Här hittar du en vego-manual, massor med enkla recept och även jättecoolt tillhörande marknadsmaterial.

TILL KONCEPTSIDA
Ketchup, såser, dressingar och rostad lök från Bähncke med en varmkorv i förgrunden.

PRODUKTBLAD

HÖG KVALITET OCH GODA SÅSER

Kika gärna i vår broschyr där du hittar information om våra goda såser, dressingar och tillbehör för dig som jobbar inom fast food, eller annan verksamhet där vikten av högkvalitativa såser och dressingar är ett måste..

TILL PRODUKTBLAD

PRODUKTER FRÅN BÄHNCKE

SE SORTIMENT
Hamburgare med dressing i korg som står framför Bähncke-produkter på en bänk.
Bricka med lyxiga pommes med topping, såser och dressing från Bähncke, Orkla FoodSolutions.
Korvar och hamburgare på en bänk med Bähncke Hot Dog-sås och dressingar från Orkla FoodSolutions i bakgrunden.
Hamburgare, pommes och ketchup från Bähncke, serverad i en smart takeaway-förpackning inom konceptet Fast Casual från Orkla FoodSolutions.