Ekströms

NÄR DU VILL ADDERA DET LILLA EXTRA OCH LÄMNA ETT LEENDE PÅ GÄSTERNAS LÄPPAR.

Varumärket Ekströms har en lång historia som sträcker sig över mer än ett och ett halvt sekel. Förr i tiden handlade det dock främst om mustaschvax, stövelsmörja och bläck.

Tiderna förändras och nu har vi lämnat dessa produkter bakom oss för att istället fokusera på ett brett utbud av kompotter, krämer, puddingar och soppor. Allt producerat i förpackningar som är perfekt lämpade för din Foodservice-verksamhet. Inom Ekströms finns även fryst smuldeg, vaniljsås, bakpulver, vaniljpulver, karamellsås och Vrigstads Ostkaka.

Alla produkter är så klart av högsta kvalitet för att tillfredsställa den professionella verksamheten. Och dessutom är de producerade i Sverige.

INSPIRERANDE KONCEPT

Vi har flera olika koncept som hjälper dig om caféägare att briljera med enkla medel. Addera lite piff, pimp och tricks till dina bakverk, så kommer gästerna att jubla och hylla dig i sociala medier. Ekströms är experten på att addera det lilla extra med enkla medel, så varför inte lita på experten?

TwentyFourSeven, ett koncept med sommarmat från Orkla Foodsolutions..

TWENTYFOURSEVEN

SNYGGARE OCH SMARTARE SOMMARMAT

Att få till god, nyttig och snygg sommarmat på ett enkelt sätt är en ekvation som ibland kan vara lite knixig att lösa. Adderar man vikten av personlig touch och lönsamhet till detta, så gäller det att tänka till en extra gång. Och det har vi försökt göra åt dig.

TILL KONCEPTSIDA

PIMPA DIN KAKA

DEN PERFEKTA KÄNSLAN AV HEMBAKAT

Med hjälp av våra enkla tips pimpa dina kakor och på så vis ta dem till nästa nivå. Ett knep som inte bara ger dem en känsla av hembakat, utan även lockar fler kunder till köp, samt gör att du kan ta några extra kronor för dina mästerverk. Genialiskt!

TILL KONCEPTSIDA

PRODUKTER FRÅN EKSTRÖMS

SE SORTIMENT
Mousse och desserter från Ekströms i glas på en träbricka.
Cupcakes och muffins toppade med mousse från Ekströms.
Lyxig hallonmousse från Ekströms, serverad i bägare på hög fot.
Pajer, kakor och kompotter från Ekströms på en köksbänk.
Närbild på händer som lägger ihop tårtbottnar med kompott från Ekströms.
Kakafat i flera våningar med hårda kakor som spritsats med hallonmousse och chokladmousse från Ekströms.