Våra varumärken

Vi är oerhört stolta över vår starka uppställning av varumärken. Vissa är nya bekantskaper, medan andra funnits i svenska folkets hjärtan sedan nästan 200 år tillbaka. Alla har dock sin goda smak och höga kvalitet som en gemensam nämnare, oavsett ålder.

Är du nyfiken så kan du härunder läsa lite mer om de varumärken som vi primärt arbetar med inom just foodservice.

Logga för Abba Gastronomi.

ABBA GASTRONOMI

Abba Gastronomi är sjömatprodukter som är speciellt framtagna för kockar och andra som arbetar inom restaurang och storhushåll. I vårt foodservice-sortiment hittar du inläggningssillar i en mängd olika smaker och former, men även fisk- och laxbullar, caviarer, makrill på tub och i burk, samt olika pastejer för smörgåspålägg.

MER OM ABBA GASTRONOMI
Logga för varumärket Anamma under Orkla FoodSolutions.

ANAMMA

Vårt veganska varumärke Anamma gör det enkelt att laga goda och gröna rätter till många gäster. Innehåller många smaskiga produkter såsom formbar vegofärs, vegochorizo, vegobullar, vegoprins, med flera.

MER OM ANAMMA
Logga för varumärket Bob.

BOB

Alla favoritsylter, marmelader och drycker kommer från Bob. Så har det varit sen barnsben, och så kommer det alltid att vara. Så det så. Passar perfekt till både lunchserveringen och efterrättsbakverken.

MER OM BOB
Logga för varumärket Bähncke under Orkla FoodSolutions.

BÄHNCKE

Bähncke såser och dressingar för fast food har rätt styrka och konsistens för hamburgare, varm korv, pölse, mosbricka och andra klassiska snabbmatsrätter. Bjud gästerna på riktigt goda tillbehör som de känner igen.

MER OM BÄHNCKE
Logga för varumärket Ekströms under Orkla FoodSolutions.

EKSTRÖMS

Ekströms erbjuder bland annat ett brett utbud av kompotter, krämer, puddingar och soppor. Allt producerat i förpackningar som är perfekt lämpade för din verksamhet. Inom Ekströms finns även fryst smuldeg, vaniljsås, bakpulver, vaniljpulver, karamellsås, och Vrigstads Ostkaka.

MER OM EKSTRÖMS
Logga för varumärket Felix under Orkla FoodSolutions.

FELIX

Felix är ett av våra mest klassiska varumärken, och har samtidigt den största sortimentsbredden. Här hittar du exempelvis allt från potatis-, pytt- och pajprodukter, till senap, ketchup, dressingar, köttbullar, soppor, risgröt, inlagda grönsaker och vegetariskt.

MER OM FELIX
Logotyp Frankful på vit bakgrund.

FRANKFUL

Frankful står för “frank, honest and hopeful” och är det hållbara varumärket med övertygelsen att vi kan lösa klimatfrågan om vi gör det tillsammans. Först ut inom denna kategori är vår omåttligt populära Vegan Ch**se Dip – det perfekta tillbehöret för restauranger och fast food.

MER OM FRANKFUL
Logga Grebbestads Ansjovis

GREBBESTADS ANSJOVIS

Grebbestads ansjovis är det självklara valet i Janssons frestelse, men den fungerar utmärkt i alla möjliga rätter som går att servera och avnjuta året runt. Dess sälta passar utmärkt som proteinkälla i en sallad med asiatisk touch, eller varför inte bara bjuda gästerna på klassiska sommarmackor med äggskivor och Grebbestads ansjovis ovanpå?

MER OM GREBBESTADS ANSJOVIS
Logga för varumärket Hållö under Orkla FoodSolutions.

HÅLLÖ

Vi använder enbart räkor som är hållbart fiskade och samtliga Hållö räkprodukter är MSC-certifierade. De fångade räkornas färg är ljust röda och nyansen skiftar beroende på vad räkorna ätit, årstid och på vilket djup de fiskas.

MER OM HÅLLÖ
Logga för varumärket Kalles Kaviar under Orkla FoodSolutions.

KALLES KAVIAR

Kalles Kaviar behöver egentligen ingen närmare förklaring, utan är med sin delikata, högkvalitativa påläggskaviar, och som ett av Sveriges mest välkända varumärken, givet att servera på alla hotellfrukostar och kaféer.

Kalles Kaviar
Logga för varumärket Krögarklass under Orkla FoodSolutions.

KRÖGARKLASS

Krögarklass är varumärket exklusivt framtaget för restauranger och storhushåll, där fokus ligger lite extra på att få till den där känslan av hemlagat från grunden. I sortimentet hittar du färsrätter och tillbehör av toppkvalitet tack vare högt köttinnehåll, bra råvaror och omsorgsfull kryddning.

MER OM KRÖGARKLASS
Logga Lecora.

LECORA

Under Lecora återfinns rejäl och hälsosam husmanskost i både traditionell och modern tappning. Här bjuder vi på allt från schnitzlar, lövbitar och kroppkakor, till ängsköttbullar, vårrullar och mungfärs.

MER OM LECORA
Logga för varumärket Liva under Orkla FoodSolutions.

LIVA ENERGI

Liva Energi är drycker i traditionella smaker, som hjälper till att motverka undernäring och öka livskvaliteten för äldre och sjuka som lider av minskad aptit. Vi har även alternativ som innehåller extra protein, där minst 20% av energin kommer från just protein.

MER OM LIVA ENERGI
Logga för varumärket Naturli'.

NATURLI'

Produkter från Naturli’ är 100% växtbaserade, och det är ett varumärke som älskar att utmana konventionellt tänkande. Den första produkten som vi på Orkla FoodSolutions i Sverige välkomnar och erbjuder dig, är den otroligt goda och veganska burgaren. 

MER OM NATURLI'
Logga för varumärket Paulúns under Orkla FoodSolutions.

PAULÚNS

För foodservice-verksamheter erbjuder vi vår granola i en större förpackning, men här finns så klart även supermüsli och flera andra näringsrika frukostalternativ för dig som vill bjuda gästerna på en extra energifylld frukost.

MER OM PAULÚNS
Logga för varumärket Önos under Orkla FoodSolutions.

ÖNOS

Önos tummar aldrig på kvaliteten och erbjuder ett brett sortiment som innehåller allt från drycker, marmelader och sylter till inlagda grönsaker. Bäst råvaror för bäst kvalitet, helt enkelt.

MER OM ÖNOS