Koncept

Att ta fram starka koncept för restauranger, skolor, hotell, fast food och andra storkök är vår specialitet. Vi förstår nämligen att alla verksamheter ser olika ut och har sina egna unika behov och utmaningar.

Att utvecklas och hitta passande rätter med god variation betyder mycket för att hålla gästerna nöjda, och här har vi på Orkla FoodSolutions massor att erbjuda dig och din verksamhet.

Logotyp för Fast Fusion Climate Week.

Fast Fusion Climate Week

Fast Fusion Climate Week är konceptet för alla som arbetar i skolans värld, och som vill vara med och göra skillnad för klimatet och våra älskade barns hälsa. Välj mellan olika teman och skapa en smaskig vecka som passar just er.

Läs mer
Logotyp för Fast Fusion Friday.

Fast Fusion Friday

Vilka ämnen gillar skolbarnen bäst? Vi tror att smakämnen från världens alla hörn kan bli nästa hit. God och vällagad vegetarisk mat med världens smaker i centrum. Allt serverat i cool “fast food”-anda som gör fredagarna till riktigare höjdare.

Läs mer
Logotyp för Fast Vego.

Fast Vego

Det ”gröna” växer så det knakar och snabbmatssektorn är inget undantag. Därför vill vi hjälpa dig som sysslar med just fast food. Här hittar du en vego-manual, massor med enkla recept och även jättecoolt tillhörande marknadsmaterial.

Läs mer
Logotyp för Go Goodness.

Go Goodness

Hemgjorda färdigrätter och drycker att ta i farten. Mackor och rullar i skålar, glas och muggar. Snabbt och bekvämt får kunden fräsch påfyllning som stillar suget omedelbart. Utvecklat för caféer, men fungerar lika bra inom hotell.

Läs mer
Logotyp för Gott & Grönt.

Gott och Grönt

Idag vill alla äta mer vegetariskt och tillsammans med oss kan du enkelt förbättra utbudet och höja kvalitén på lunchmaten. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att servera god vegetarisk lunch som faller många i smaken – alla dagar i veckan.

Läs mer
Logotyp för Hälsa på Maten.

Hälsa på Maten

Hälsa på maten har sitt ursprung i en kokbok – fullmatad med inspirerande tips och rolig pedagogik som kommer direkt från en superkombination av forskare, folkhälsoutvecklare, kostchefer, pedagoger och kockar.

Läs mer
Logotyp för Heja Husman.

Heja Husman

Idag är många flexitarianer och vill äta mer vegetariskt med jämna mellanrum. Man vill äta hälsosamt samtidigt som man vill äta riktigt gott. Vi gör det enkelt för dig genom att bjuda på klassiska såväl som vegetariska recept på svensk husmanskost.

Läs mer
Logotyp för Hot to Go.

Hot to Go

Med Hot To Go-konceptet erbjuder vi dig goda produkter som är redo att äta på språng för gäster i farten. Om du önskar, så kan vi också erbjuda Sveriges första helhetskoncept för försäljning av varm mat i värmeskåp.

Läs mer
Logotyp för Smarta Julbord.

Smarta Julbord

Julbordet är och förblir en kär del i våra mattraditioner, därför är julborden ofta ett lönsamt inslag för många restauranger. Vi visar hur du kan uppdatera ditt julbord till dags dato. Trendigt eller traditionellt. På plats eller som take away. Var flexibel.

Läs mer
Logotyp för Snackisar.

Snackisar

Våra Snackisar är bra och busenkla mellanmål speciellt framtagna för er som arbetar inom äldreomsorgen, där behovet av att kunna servera en varierad, energirik kost är extra stort. Mellanmål som är väl genomtänkta näringsmässigt, helt enkelt.

Läs mer
Logotyp för Varmt & Kallt.

Varmt och Kallt

Cool, hållbar och grön mat för dig som är verksam i backarna eller på stranden. Vi bjuder på varmt och kallt. Traditionellt och modernt. Reportage, inspiration, recept och verktyg som hjälper dig att nå säsongsgästerna.

Läs mer