Koncept

Snackisar

Behovet av mättande och näringsrika mellanmål inom vård- och omsorgsbranschen är stort. Till exempel ska 30-50% av de äldres energi komma från mellanmål. Med fler och mindre måltider hjälper du till att sprida ut vårdtagarnas näringsintag över en större del av dygnet.

Vi tycker att alla har rätt till goda mellanmål som inte bara smakar gott, utan även gör gott. Därför passar våra Snackisar perfekt för dig som arbetar på äldreboenden, sjukhus och andra vårdinrättningar, och som behöver tips för hur du ska göra vardagen lite godare för de som behöver det allra mest.

Vi kallar dem helt enkelt för de perfekta målen mellan målen.

Vad är egentligen Snackisar?

Snackisar är ett koncept där vi bjuder på bra och enkla recept samt tips för hur man ska göra näringsriktiga mellanmål. Inom vård och omsorg är pentryutrymmen och kök ofta begränsade i sin storlek, därför är det bra om den tillagning som ska ske inte innehåller alltför många moment eller ingredienser. Våra Snackisar består av matiga eller söta munsbitar som du enkelt skapar med hjälp av våra receptkort.

Du hittar även flera Snackisar i vår receptbank

Receptkort med näringsrika mellanmål

Broschyr med våra näringsrika Snackisar – full med kloka tips och smaskiga recept. Mellanmålen är näringsrika och perfekta att tillaga i köket eller pentryt.

Framtagen för dig som arbetar med måltidsserveringar inom vård och omsorg.

Ladda ner broschyren med alla receptkort i Snackisar

Logotyp för Snackisar.
Mängder av snackisar med sill.
Människa i blått förkläde som håller två tallrika med näringsrika mellanmål. Recept från konceptet Snackisar.