ANAMMA Vegoburgare, 100 g

Den godaste veganska burgaren i stan kommer från Anamma. Passar lika bra för snabbmatshaket och lunchrestaurangen som för skolmatsalen.

2018-04-01

Närbild på Anamma Vegoburgare 100 g serverad med bröd och tillbehör.

Burgartrenden går bara uppåt. Vegetariska trenden går bara uppåt. Anamma Vegoburgare 100 g möter efterfrågan på båda dessa trender.

Precis som alla produkter från Anamma är även denna både vegansk och glutenfri. Vegoburgaren är smakrik, har en saftig, köttlik konsistens och passar utmärkt att servera på lunchrestaurangen, i gatuköket och även i hotellbaren.

Anamma Vegoburgare 100 g är en mycket god, vegansk burgare baserad på sojaprotein, den är dessutom smakrik och har den perfekta storleken för både offentliga och privata serveringar. Dessutom är den alltid tillagad i Sverige.

Att äta grönt är både hälsosamt och hållbart
Att äta grönt är för många människor ett självklart val – både för miljön, hälsan och djuren. En grön och sund livsstil är viktig inte bara hemma utan även på jobbet, restaurangen, i skolan och i farten. Vi på Orkla Foods Sverige är Nordens ledande tillverkare av frysta, vegetariska produkter. Det är viktigt för oss att producera med så litet avtryck på miljön som möjligt och det gör vi bland annat genom att tillaga all vår vegomat i Sverige. Vi jobbar hela tiden för att det ska vara enkelt att servera och äta grönare. Därför fortsätter vi att lansera fler hållbara, gröna nyheter.


Receptfolder för Anamma Vegoburgare 100g

Recept och inspiration för Anamma Vegoburgare

 

Läs mer om

Produktegenskaper och näringsvärde

Varumärket Anamma

 

Köp direkt hos din grossist

Outofhome.se: 53072

Menigo: 409092

Martin & Servera: 428110

Svensk Cater: 60477

Mårdskog & Lindqvist: 60477