FELIX Eko Vegetarisk Pytt

FELIX Eko Vegetarisk pytt är en modern tappning av den klassiska pytt i pannan. Receptet är baserat på färska råvaror från växtriket och är tillagad på bland annat linser, broccoli och kikärtor. Härliga färger kombineras och de osymmetriska och olikformade grönsakerna ger ett hemlagat intryck.

2018-01-16

Närbild på ekologisk vegopytt på en vit tallrik.

En perfekt svinnprodukt
Om du arbetar på restaurang, skola eller annat storhushåll idag vet du hur viktigt det är att väva in miljötänk i varje måltid. Inte minst för vår kära planet men också för att öka lönsamheten i din verksamhet. FELIX Eko Vegetarisk pytt är en sådan produkt som hjälper dig att lyckas med din klimatsmarta meny. Den är inte bara otroligt smakrik och visuellt tilltalande utan ger dina gäster ytterligare mervärde med sin mångsidighet. FELIX Eko Vegetarisk pytt går lika bra att servera precis som den är eller som tillbehör till dina rester från veckans meny. Dessutom helt ekologisk.

Vegotrenden
Vegotrenden fortsätter att växa sig stark på marknaden och blir allt mer viktig för Sveriges alla kök att förhålla sig till. Att erbjuda vegetariskt idag är en självklarhet för många, vilket vi tycker är toppen. Det främjar inte bara dem som inte äter animalisk kost utan även klimatet. Trenden att äta växtbaserat har formats och blivit till ett levnadssätt, även för dem som inte kallar sig vegetarianer. FELIX Eko Vegetarisk Pytt ger en trygghet på menyn när dina gäster vill ha något gott och vegetariskt som går snabbt att tillaga, att svänga ihop som take away fungerar självklart lika bra.

Vill du vara med att minska klimatpåverkan med oss?
Det finns många olika sätt att vara klimatsmart på, men var börjar man? Med vår nya klimatberäknare hjälper vi dig och din verksamhet att laga mat med gott samvete. Det finns väl inget bättre än att må bra, äta gott och samtidigt bidra till något positivt?


Läs mer om 

Matsvinn under vårt koncept Next is Now

Hur du gör din meny klimatsmart

Vego- och mattrender


Köp hos din grossist

Menigo: 408981

Martin & Servera: 255265

Svensk Cater: 08789

Mårdskog & Lindqvist: 08789