Felix Pajskal Palmoljefri

Vi och många med oss gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför också vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.

2019-02-07

Palmoljefria pajskal från Felix.

Vi slänger idag alldeles för mycket mat och kan många gånger också få idétorka om vad man då ska göra med alla rester som blir över – för att just inte behöva slänga dem. Paj är svaret! Ett dundersäkert kort att ta till när man har rester över – både gott, hållbart, kreativt och bra för ekonomin. Våra pajskal är inte bara superbra att servera rester i utan även ett faktum att de är förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg. Hur bra är inte det?

Trendig take away = paj 

Paj – en klassiker som aldrig går ur tiden. Kanonbra tycker vi som är typ störst på paj. Att det sedan är på väg att återigen bli en trend gillar vi ännu mer. To go och gracing är två fortsatt starkt växande trender. Vill du hänga med? Pimpa din paj! Vi har gjort hälften av jobbet och du gör helt enkelt den andra hälften med hjälp av våra pajskal. Du sparar tid i köket, du behöver inte förgrädda och kanterna sjunker inte. Toppa sedan med goda grönsaker för en snygg servering. Klart att ta med!


Länkar

Lär dig mer om Felix Pajskal Palmoljefri

Produktinformation

Kika i receptbroschyren

 

Köp hos din grossist

Menigo: 407432

Svensk Cater: 08794

Mårdskog & Lindqvist: 08794