Utan Tillsatt Socker

För alla som inte vill eller kan servera produkter med tillsatt socker i har vi flera alternativ. Här har vi samlat vårt sortiment för att göra det enklare för dig att hitta dina favoriter.

2019-02-11

Bringare med osötad dryck, omgiven av päron och jordgubbar.

Produkter utan tillsatt socker blir allt vanligare på både restauranger, caféer och i skolan. Vi har ett brett sortiment från flera utav våra varumärken som både gör gott och smakar gott, helt utan tillsatt socker. Hur bra är inte det?

Vad är vad? 

Osockrad = sötma från frukt och sötningsmedel.

Osötad = sötma från enbart frukt & bär samt övriga råvaror.

Felix – Nyhet

Felix Ketchup Osötad utan tillsatt socker & sötningsmedel är en helt ny ketchup som får sin goda ketchupsmak från solmogna tomater och den rätta kryddningen. Inget socker behövs! Felix Ketchup Osötad är något mindre söt än Felix Original, men genom att balansera övriga ingredienser har vi lyckats få fram en lika god ketchupsmak! Alla våra Ketchup-varianter är självklart tillverkade i Sverige.

Läs mer om Felix

Ekströms

Soppa & kräm, kallrörd – med sötma från enbart frukt och bär, alltså helt utan tillsatt socker. Vi jobbar för fullt för att förse alla med både näringsriktiga mellanmål och delikata desserter. Inom Ekströms erbjuder vi olika varianter av mellanmål och desserter såsom kompotter, krämer och puddingar.

Läs mer om Ekströms

Önos

Sylter – ett säkert sätt att få nöjda stamgäster är att aldrig snåla på livets goda. Det är ju det som sätter själva smaken. Önos sylter, marmelad och mos är inte bara klassiker av de finaste frukter och bär från certifierade odlare. Det är också själva sinnesbilden av vad äkta njutning är. Dessutom finns sylterna att få, utan tillsatt socker.

Drycker – inom Önos erbjuder vi både juice, saft, och fruktdrycker som är lättsockrade, osockrade och osötade. Dryckerna görs i flera olika praktiska förpackningar för att passa till olika användningsområden i din verksamhet.

Läs mer om Önos

Länkar:

Kika i produktbroschyren