Hot To Go

VARM MAT – REDO ATT NJUTAS

Vi på Orkla FoodSolutions är först på marknaden med att erbjuda ett helhetskoncept för försäljning av varm mat i värmeskåp. Hot To Go är ett värmeskåpskoncept som kan rymma allt från pizza till rykande varma soppor, paninis, och pajer, helt utan väntetid!

Allt är enkelt att bereda och kräver ingen lång tillagningstid. Vi skräddarsyr ditt utbud efter dina behov och kan erbjuda komplett skyltmaterial, tillagningsanvisningar och merförsäljningsförslag.

Med produkter, värmeskåp och marknadsföring ger vi dig möjligheten att snabbt och enkelt komma igång med försäljning av varm mat. Vi kan även ge inspiration och idéer kring hur du kan öka försäljningen av varm mat.

Förstasidan på foldern för konceptet Hot to Go.
Förstasidan på foldern för konceptet Hot to Go.

BROSCHYR FULL AV MÖJLIGHETER FÖR SNABB OCH VARM SERVERING

Med Hot To Go-konceptet erbjuder vi dig Sveriges första helhetskoncept för försäljning av varm mat i värmeskåp. Med allt från pizza till soppa.

LÄS MER OM PIZZA & SNACKING SAMT HOT TO GO

VARM MAT SOM ÄR REDO ATT NJUTAS PÅ ETT ÖGONBLICK

Vi visar var skåpet ska stå.

Vi samarbetar med Wetact Produkter AB som levererar storköksutrustning. Genom dem kan vi erbjuda allt som behövs för att snabbt och enkelt komma igång med försäljning av varm mat.

Förmånliga leasing- och serviceavtal, förmånliga priser på förpackningsmaterial, gedigen kunskap och inspiration är bara några exempel på vad vi kan erbjuda tillsammans. Läs gärna mer i broschyren.

LÄS MER OM TILLAGNINGEN I BROSCHYREN
Värmeskåp för konceptet Hot To Go och Slizers.
Skyltmaterial - flagga och trottoarpratare för marknadsföring av konceptet Hot To Go.

Syns du inte, finns du inte.

Tillsammans kan vi ta fram material som passar just din servering, dina förutsättningar och dina behov. Det viktiga är att synas ordentligt.

Kontakta oss gärna så kan vi diskutera alternativen kring marknadsföring mer i detalj.

KONTAKTUPPGIFTER

Slizers - varm pizza redo att njutas på ett kick.

Gå all-in på pizza och fyll ett helt värmeskåp med mumsiga slizers. Här har vi utgått från minihamburgarnas ”sliders” och tagit det vidare in i pizzavärlden.

Slizers är rykande varma pizza-munsbitar, färdiga att njutas. Med extra draghjälp från vårt kända varumärke GRANDIOSA® kan vi driva affären långsiktigt tillsammans.

Hand som håller pizza med Slizers-logotyper i hörnet.
Tre minipizzor Calzone på ljust bakplåtspapper.

Goda produkter som ingen kan motstå.

Det spelar ingen roll hur snabbt dina gäster får mat, om de inte tycker om vad de blir serverade. Med våra goda och högkvalitativa produkter, får du riktigt bra förutsättningar för att bli lunchgästernas favoritställe.

LÄS MER OM PRODUKTERNA I BROSCHYREN

MER INSPIRATION OCH INFORMATION

Hand som håller fyrkantspizza med ruccola på.

PIZZA & SNACKING

Förkovra dig i inspiration inom kategorin Pizza & Snacking.

Faktablad för tre fyrkantspizzor..

FAKTABLAD FYRKANTSPIZZOR

Tre lyxiga pizzor som kommer att vara i princip oemotståndliga för dina kunder som är på språng. Finns som Pepperoni, Mexicana och Skinka.

Faktablad för tre snackingprodukter.

FAKTABLAD SNACKING X2

Panini Gourmet med skinka och ost och Minipizza Margherita. Två perfekta produkter för kunderna som vill äta en snabbserverad lunch.

Du hör väl av dig?

Är du sugen på att få mer inspiration och tips kring hur du kan arbeta med teman kring maten? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbums med dina frågor.

KONTAKTUPPGIFTER

Koll på det senaste!

Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.

ANMÄLAN NYHETSBREV