Event & Webinar

På denna sida hittar du våra kommande event, när vi har sådana spikade i kalendern, men du kan också återuppleva tidigare event och webinar som vi har kört genom åren.

Har du förslag på andra upplägg för att nå ut på bästa sätt, eller tips på ämnen och gäster som är kopplade till framtidens mat, så är du varmt välkommen att dela med dig till oss.

KOMMANDE EVENT & WEBINAR

MISSA INGET!

Så fort vi öppnar inbjudan till våra kommande event/webinar kan du läsa om det här. Vi föreslår dock att du följer oss i sociala medier och via vårt nyhetsbrev för att hålla dig ordentligt uppdaterad.

Hashtag: #orklafoodsolutions | Instagram: orklafoodsolutionsse | Facebook: Orkla FoodSolutions SE | LinkedIn: Orkla FoodSolutions Sverige

TIDIGARE EVENT & WEBINAR

Nedan kan du se vilka olika typer av event och webinar som vi har kört. Välj det du är intresserad av, så kommer du vidare till alla event och webinar inom just det området.

Next is Now - Event och webinar.

NEXT IS NOW

Stora event “på plats” blandat med digitala webinar. Fokus ligger på actions som vi måste ta här och nu för framtidens mat.

NEXT IS NOW - GOOD MORNING

En avknoppning med samma fokus som Next is Now. Morgonwebinar med nya intressanta ämnen och gäster varje gång.

Gott & Grönt - Webinar, utbildning, inspiration inom vegetariskt.

GOTT & GRÖNT

Webinar med fokus på att utbilda inom vegetariskt. Råvaror, produktfakta, inspiration, matlagning, och mycket mer.

Illustrationer från Fast Fusion Climate Week.

FAST FUSION CLIMATE WEEK

Webinar med fokus på hållbar och hälsosam skolmat, i samråd med exempelvis Kost & Näring.

Inzoomad bild på loggan för Orkla Unboxing.

ORKLA UNBOXING

I Orkla Unboxing packar vi upp säsongens nyheter och djupdyker i allt från produktfakta till inspiration från köket.

The Food Hub Webinar och Föreläsningar.

THE FOOD HUB

Genom trendorganet The Food Hub bjuder vi på aktuella trender inom storhushåll och restaurangbranschen.

Ulrik från Orkla FoodSolutions pratar med mässbesökare.
Ulrik från Orkla FoodSolutions pratar med mässbesökare.

På Orkla FoodSolutions älskar vi att få komma ut och träffa alla fantastiska kockar, gäster, krögare, kostchefer, kunder, enhetschefer, inköpare och alla andra som tillsammans är med och skapar en bättre framtid för de många människorna.

Därför kör vi också ibland olika event där vi försöker samla så många som möjligt inom branschen, för att inspirera, motivera och utbilda varandra. Vi tror på nätverkande och kraften i att ta beslut baserade på kunskap och erfarenheter. Därför är det så viktigt att vi ses emellanåt och får dela allt detta med varandra.

Sara framför kamerorna på Next is Now-webinar.
Sara framför kamerorna på Next is Now-webinar.

Eftersom vi befinner oss i den digitala åldern, kör vi naturligtvis också så kallade webinar, där du som tittare har möjlighet att uppleva allt som vi beskrev i ovan, direkt från datorn vid ditt skrivbord eller via mobilen.

Vi testar oss fram hela tiden, och därför är det också extremt viktigt att vi får in din feedback, så att vi kan fortsätta att optimera och göra dessa event så relevanta som möjligt för dig och dina kollegor.

Du hör väl av dig?

Är du sugen på att få mer inspiration och tips kring hur du ska utveckla din verksamhet? Eller är du kanske nyfiken på någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig till oss omedelbums med dina frågor.

KONTAKTUPPGIFTER

Koll på det senaste!

Cirka en gång i månaden mailar vi ut ett nyhetsbrev med nyheter, koncept, tips, recept och en massa andra godsaker. Så för att inte missa något rekommenderar vi starkt att du registrerar dig till vårt finfina nyhetsbrev.

ANMÄLAN NYHETSBREV

PERSONUPPGIFTSHANTERING

Du som anmäler dig till detta event accepterar också att vi kan ta kontakt med dig, men vi kommer inte att sprida din information till tredje part.

Du som i anmälan väljer att tacka ja till vårt nyhetsbrev (som utkommer cirka en gång per månad) kommer att hamna i vårt nyhetsbrevregister från vilket man givetvis kan avsluta sin prenumeration närsomhelst om man inte längre vill ha bäst koll i branschen. Om du prenumererar men inte längre vill få våra utskick, måste du avregistrera dig via länk i vårt Nyhetsbrev.

Längre ned i sidfoten finner du mer information om Orklas hantering av personuppgifter i allmänhet.