Next is Now – Good Morning
I årets andra Good Morning lyfter vi trenden Don't Waste It som vi nämnde under vår Trend Update 2023 från The Food Hub.
I årets andra Good Morning söker vi svaren på trenderna gällande det onödiga matsvinnet.
Håll utkik i våra sociala medier och i vårt nyhetsbrev för att vara med när anmälan öppnar.
Deltagare

Gustav "Jävligt Gott" Johansson
Vegoentusiast & Entreprenör

Åsa Lannhard Öhberg
Projektledare, Jordbruksverket

Rebecka Persson
Specialist nutrition och märkeslagstiftning, Orkla Foods Sverige

Isabell Moretti
VD, Svenskt Kött

Sara Arvius Heidenvall
Co-founder, Nicoya

Kajsa Resare Sahlin
Doktorand, Stockholm Resilience Centre

Johan Liljegren
Kulinarisk Kreatör, Orkla FoodSolutions

Camilla Sump Johansson
Kulinarisk Kreatör, Orkla FoodSolutions

Johan Holster
Kulinarisk Kreatör, Orkla FoodSolutions
Moderatorer

Lennart Wallander
Trendspanare, Food & Friends

Ann Rebenstam
Activation Team Manager, Orkla FoodSolutions
Vegetarisk inspiration med våra kulinariska kreatörer
Johan Liljegren, Camilla Sump Johansson och Johan Holster arbetar till vardags som kulinariska kreatörer på Orkla FoodSolutions.
Tillsammans kommer de att gästa sändningen för att bjuda på kreativ och utomordentligt god vegetarisk inspiration.

Info om webinar
Ämne: Vad händer inom den vegetariska trenden?
Datum: 15 mars 2023
Tid: Kl. 08.30-09.20

Next is Now - Good Morning
En avknoppning med samma fokus som Next is Now. Vårt morgonwebinar med nya aktuella ämnen och gäster varje gång.
En perfekt och lärorik start på dagen, helt enkelt.
The Food Hub
Genom vårt trendorgan The Food Hub bjuder vi på aktuella trender inom storhushåll och restaurangbranschen. Inte minst vår populära Trend Update som spår framtidens trender inom foodservice-branschen varje år.
