Webinar: Fast Fusion Climate Week

Grunden i Fast Fusion Climate Week är en temavecka för skolbarn, då maten som serveras i skolorna har ett extra fokus på just hållbarhet och hälsa, utan att kompromissa med de goda smakerna. Till detta finns naturligtvis även en massa material att använda i skolan, klimatberäknade recept att använda sig av, och massor av pedagogik och filmer som stöttar upp med kunskap.

Vi har även börjat köra webinar inom detta koncept, och det är denna information som du finner på sidan du just nu befinner dig på. Är du nyfiken på att läsa mer om själva konceptet, och även ta del av allt gratis-material, så segla vidare in på vår konceptsida.

Webinar inom Fast Fusion Climate Week - För mer hållbar och hälsosam skolmat.
Närbild på barns händer som rör i en kastrull med Felix Rårörda lingon i förgrunden.
Fast Fusion Climate Week-logga på ljusblå bakgruns.
Orkla FoodSolutions logga för vår klimatsmarta menyplanerare.

RECEPTTÄVLING

Sara i köket med Mats och David.
Sara i köket med Mats och David.

Vill ni vara med och skapa nästa Fast Fusion Climate Week? Vi har tre dagars recept att fylla, och nu vill vi ha er hjälp för detta!

Deadline för att skicka in ert recept är 7 januari 2022. Vinnarna meddelas senast 20 januari och inspelning sker sedan i slutet av februari.

Anmäl ert intresse i formuläret nedan, så får du all information som du behöver för att delta.

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR RECEPTTÄVLINGEN

MISSA INGET!

Så fort vi öppnar inbjudan till våra kommande event/webinar kan du läsa om det här. Vi föreslår dock att du följer oss i sociala medier och via vårt nyhetsbrev för att hålla dig ordentligt uppdaterad.

Hashtag: #orklafoodsolutions | Instagram: orklafoodsolutionsse | Facebook: Orkla FoodSolutions SE | LinkedIn: Orkla FoodSolutions Sverige

TIDIGARE WEBINAR INOM
FAST FUSION CLIMATE WEEK

Johan, Sara, Inga-Lena, Maria och Michael under Fast Fusion Climate Week-webinar.
Johan, Sara, Inga-Lena, Maria och Michael under Fast Fusion Climate Week-webinar.

KICKSTART AV FAST FUSION CLIMATE WEEK 2021
25 OKTOBER 2021

Uppstart och pepp inför klimatveckan, med tips och inspiration från dagens gäster Inga-Lena Falkebäck (Vara kommun), Maria Sundberg (Sundsvalls kommun) och Michael Hallström (Bjuvs kommun).

Vi besöker även en foodtruck tillhörande Trelleborgs kommun, samt skapar mellanmålsrecept tillsammans med dietisten Kajsa Asp Jonson.

LÄS MER OCH SE WEBINAR FAST FUSION CLIMATE WEEK 2021

Deltagarna på webinar med Kost & Näring, Sara, Elin, Stina och Gunilla.
Deltagarna på webinar med Kost & Näring, Sara, Elin, Stina och Gunilla.

WEBINAR MED KOST & NÄRING
27 MAJ 2021

Hur når vi ut med budskapet om folkhälsa och hållbarhet? Elin Rigo (Enhetschef Burlövs kommun), Stina Salomonsson (Måltidschef i Trelleborgs kommun), Gunilla Martinsson (Måltidschef i Munkedals kommun), samt Sara Westerlin (Customer Activation Manager på Orkla FoodSolutions) diskuterade både lösningar och utmaningar inom detta ständigt aktuella område.

LÄS MER OCH SE WEBINAR MED KOST & NÄRING

Tallrik med mat och bestick vid sidan.
En superbowl från Fast Fusion Climate Week-konceptet med blomkål, bakad morot, sushi(havre)ris, ärthummus och misodressing
Tortilla med nuggets och fem skålar mot mörkblå bakgrund, redo för take away.
Tallrik med biffar mot en ljusrosa bakgrund.