1 december 2021
Kommande trender inom foodservice

För femte året i rad släpper vi en ny trendspaning från Orkla FoodSolutions som vi kallar The Food Hub – Trend Update.

Med ett fullspäckat webinar, släpper vi vår trendrapport för 2022 om mattrender inom Foodservice och reflekterar över det kommande årets trender, tillsammans med några av branschens mest spännande profiler. Vi kommer bland annat att prata om hur den plantbaserade trenden utvecklas framöver, hur grön streetfood fortsätter att växa och om hur hållbarhet spiller över på alla årets trender.

Vi har dessutom gett oss ut på turné, och sänder denna gång från nyöppnade restaurangen och mötesplatsen Bjerred Station, och vi kommer under sändningen även få träffa ägaren Stellan Colt.

Introbild till The Food Hub Trend Update 2022.
Anamma Pulled Vego i tre olika serveringsförslag.
The Food Hub-illustration av sötlupin, ärta och fava.
Vinterklädd hand och arm som håller julmat i wrap.

LITE PRAKTISK INFO

Kaffekopp och Post-it-lappar på ett blått underlag.
Kaffekopp och Post-it-lappar på ett blått underlag.

NÄR: 1 december 2021, kl. 08.30-09.15

VAR: Online via din dator/smartphone

ANMÄLAN: Klicka här för att anmäla dig

INBJUDAN: Klicka här för att se officiell inbjudan (pdf)

VEM FÅR DU TRÄFFA?

Frida Ronge.

FRIDA RONGE
PRISBELÖNT KOCK

Leon Boström.

LEON BOSTRÖM
GRUNDARE MALMØBOXEN & ELSA

Närbild på Lennart Wallander.

LENNART WALLANDER
FOOD & FRIENDS

Sara Westerlin.

SARA WESTERLIN
ORKLA FOODSOLUTIONS

STÄLL FRÅGOR OM TRENDER INFÖR 2022

Sara bredvid en kamera på stativ.
Sara bredvid en kamera på stativ.

Själv är jag oerhört nyfiken på vilka trender vi kommer att få se under nästa år. Vilka observationer har du själv gjort och vad tror du kommer att ske inom branschen under nästa år?

Maila mig redan nu!

MAIL: sara.westerlin@orklafoods.se

VAD ÄR THE FOOD HUB?

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra. Vi uppdaterar kontinuerligt med nytt material och här hittar du såväl trendspaningar och matrapporter, som merförsäljningstips, konceptutveckling och filmer.

LÄS MER OM THE FOOD HUB

The Food Hub Rebuild, med lokala matalternativ och food truck.

THE FOOD HUB: REBUILD

Vi har snappat upp ett antal trender att ta hänsyn till i den nya verklighet som vi möter efter pandemin. Vi kallar dem för The Food Hub: Rebuild.

Introbild till The Food Hub: New Focus

SAMTLIGA TREND-FILMER

The Food Hub finns det mängder av filmer om de senaste årens hetaste trender. Vego, hotell, zero waste, världens mat, skola, streetfood, you name it…

Frida Ronge.

FRIDA RONGE INFÖR 2021

Vi intervjuade Frida Ronge under fjolårets Trend Update, så kika gärna på detta igen för att se om det hon förutspådde faktiskt slog in.

The Food Hub - Bjud på upplevelser
Ann Rebenstam, Sara Westerlin och Oskar Gaute innan sändning av Next is Now - Good Morning.
Takeaway-boxar med olika rätter på ett träbord.
Kock lagar mat med tomater.