Trender inom foodservice

När det gäller trender inom restaurangbranschen vågar vi påstå att vi har väldigt bra koll. Genom vårt trendorgan The Food Hub har vi ständigt vår radar aktiverad gentemot omvärlden, och vi har genom åren bjudit på mängder av trendinsikter och filmer som går att ta del av här på vår hemsida.

Ett av våra mer populära inslag under trendåret är våra webinars där vi presenterar vår Trend Update. Tillsammans med externa gäster och tittarna diskuterar vi det kommande årets trender inom foodservicebranschen.

Har du några förslag på trender, eller vill diskutera ämnet ytterligare? Naturligtvis går det bra att engagera dig via våra sociala medier, eller varför inte slänga iväg en intresseanmälan till din lokala säljkontakt och berätta varför du vill att vi kommer och snackar trender och inspiration med just din organisation.

Introbild till The Food Hub Trend Update 2022.
Anamma Pulled Vego i tre olika serveringsförslag.
The Food Hub-illustration av sötlupin, ärta och fava.
Vinterklädd hand och arm som håller julmat i wrap.

MISSA INGET!

Så fort vi öppnar inbjudan till våra kommande event/webinar kan du läsa om det här. Vi föreslår dock att du följer oss i sociala medier och via vårt nyhetsbrev för att hålla dig ordentligt uppdaterad.

Hashtag: #orklafoodsolutions | Instagram: orklafoodsolutionsse | Facebook: Orkla FoodSolutions SE | LinkedIn: Orkla FoodSolutions Sverige

SE TIDIGARE WEBINAR

Introbild till The Food Hub Trend Update 2022.
Introbild till The Food Hub Trend Update 2022.

För femte året i rad har vi släppt en ny trendspaning från Orkla FoodSolutions som vi kallar The Food Hub – Trend Update.

Via ett fullspäckat webinar, släppte vi vår trendrapport för 2022 om mattrender inom Foodservice och reflekterade över det kommande årets trender. Och vi gjorde det tillsammans med några av branschens mest spännande profiler – Frida Ronge, Leon Boström och Lennart Wallander. Vi pratade bland annat om hur den plantbaserade trenden utvecklas framöver, hur grön streetfood fortsätter att växa och om hur hållbarhet spiller över på alla årets trender.

SE TREND UPDATE 2022 I EFTERHAND

VAD ÄR THE FOOD HUB?

The Food Hub är vår samlingsplats för allt som har med trender och inspiration inom restaurangbranschen att göra. Vi uppdaterar kontinuerligt med nytt material och här hittar du såväl trendspaningar och matrapporter, som merförsäljningstips, konceptutveckling och filmer.

LÄS MER OM THE FOOD HUB

The Food Hub Rebuild, med lokala matalternativ och food truck.

THE FOOD HUB: REBUILD

Vi har snappat upp ett antal trender att ta hänsyn till i den nya verklighet som vi möter efter pandemin. Vi kallar dem för The Food Hub: Rebuild.

Introbild till The Food Hub: New Focus

SAMTLIGA TREND-FILMER

The Food Hub finns det mängder av filmer om de senaste årens hetaste trender. Vego, hotell, zero waste, världens mat, skola, streetfood, you name it…

Frida Ronge.

FRIDA RONGE INFÖR 2021

Vi intervjuade Frida Ronge under fjolårets Trend Update, så kika gärna på detta igen för att se om det hon förutspådde faktiskt slog in.

The Food Hub - Bjud på upplevelser
Ann Rebenstam, Sara Westerlin och Oskar Gaute innan sändning av Next is Now - Good Morning.
Takeaway-boxar med olika rätter på ett träbord.
Kock lagar mat med tomater.