Fast Vego

ERBJUD DINA GÄSTER NYA, GRÖNA OCH SNABBA RÄTTER

Det vegetariska växer så det knakar och efterfrågas överallt. Alltfler vill äta grönt men det ska också gå snabbt och vara gott. Vi satte därför ihop ett snyggt koncept som hjälper dig att enkelt gå över helt till vegetariskt eller addera vegetariska alternativ på menyn. Dessutom på råvaror du redan har hemma. Vi kallar det Fast Vego.

Anamma Vegoburgare med chuncky chili och rostad lök.
Anamma Pulled Vego i baguette med picklad rödlök.
Anamma Pulled Vego i tunnbröd med coleslaw.

Fast Vego-vadå?

Den  gröna trenden växer och allt fler vill äta vegetariskt, överallt. Dessutom ska det vara visuellt tilltalande med smaker i mångfald, som går snabbt. Så vi tänkte vi skulle hjälpa dig som sysslar med snabbmat. Vi har här satt ihop en vego-manual, massor med enkla recept och snyggt tillhörande marknadsmaterial. Det är bara att köra igång.

Rosa bakgrund - vegetarisk snabbmat till alla.

Här hittar du ett härligt gäng vegetariska recept

Vi har samlat några gatuköksklassiker som bara måste finnas med på menyn. Vi har egentligen inte ändrat mycket på innehållet, mer än att byta ut köttet till en vegetarisk produkt samt pimpat med goda tillbehör. Att servera vegetariskt är inte svårare än så. Inspireras av våra härliga recept och skapa din egen Fast Vego-meny med enkla hjälpmedel.

Till receptsamlingen
Anamma Vegokorv i tre olika bröd och topping.

En gatuköksklassiker

Korv med bröd är en stor favorit hos många och är en klassiker som alltid kommer vara efterfrågad, vegetarisk eller ej. Men smaken är viktig.

Till recepten
Vegoburgare med sallad och BBQ-sås i en flaska.

Vegoburgare när det är som bäst

Det finns inget godare än burgare och varför inte erbjuda en vegetarisk sådan? Med goda tillbehör och sås kommer denna göra succé i gatuköket eller lunchstället.

Till receptet
Anamma Vegobitar friterade med Felix Potatismos Komplett och coleslaw.

Vegobitar med potatismos

Utöka den vegetariska menyn med denna goda och lite originella rätt. Kombinera med det som passar, men med mos blir det väldigt gott.

Till receptet
Anamma Vegobullar med Felix Rårörda Lingon och potatismos.

Vegobullar med mos och lingon

Ännu en klassiker som är ett måste på menyn. Den enda skillnaden är att vi har använt Anamma Vegobullar istället.

Till receptet
Anamma Eko Falafel med Felix Pommes Frites i en matlåda.

Eko Falafel med goda tillbehör

En riktigt god falafeltallrik som kan kombineras med valfritt tillbehör, ta det du har hemma helt enkelt. Vi har pimpat med rödlök, persilja och remouladsås.

Till receptet

Vegetarian eller vegan, vad är skillnaden?

Vegetarian, vegan lacto ovo osv. Vad är det egentligen och vad menar man? Vi reder ut begreppen lite…

Det är ingen skillnad alls, om man ska vara ärlig. En vegan är egentligen samma sak som vegetarian, men vi använder begreppen lite slarvigt om människor som inte äter animaliska produkter, alltså föda som kommer från djurriket. Och då menar vi inte bara kött, utan även exempelvis mjölk och ägg.

Läs mer här
Anamma Vegofärs med Felix Pommes Frites och vitlöksdipp.
Anamma Pulled Vego i bröd med picklad rödlök, tomat och BBQ-sås.
Anamma Vegobitar friterade med pommes i en takeaway-box.

Marknadsföringsmaterial

Här har vi samlat allt du behöver för att komma igång med Fast Vego, matmanual, recept och mycket mer. Dessutom finns det posters som du kan använda för att ge dina gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Fast Vego - poster.

Posters

Här hittar du posters som du kan använda att marknadsföra dina vegetariska rätter med. Ser både snyggt och gott ut och samtidigt sticker du ut bland konkurrenterna.

Ladda ner
Fast Vego - matmanual.

Matmanual

Få massor med tips på serveringar, produkter och goda tillbehör. Boosta dina vegetariska kunskaper med hjälp av manualen och bli mästare i Fast Vego.

Ladda ner
Fast Vego receptfolder.

Receptsamling

Ett härligt gäng recept som är helt rätt i tiden och gjorda på råvaror du ofta har hemma. Dem är dessutom både snabba, snygga och gröna.

Ladda ner

Inspirationsfilmer

Vad säger kunderna om våra vegetariska produkter?

Glöm inte att...

Med våra snabba recept och snygga material bygger vi grunden för din verksamhets resa till en mer varierad fast food-meny, som passar många. Recepten har våra vegetariska produkter som grund och tillhörande råvaror som du ofta har hemma. Kolla in vårt vegetariska sortiment och se vad som passar dig.

Kika på sortimentet