
Patrik slår ett slag för viltkött som ett klimatsmart alternativ
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
Många gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.
Många gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.
Vi slänger idag alldeles för mycket mat och kan många gånger också få idétorka om vad man då ska göra med alla rester som blir över. Så för att undvika onödigt matsvinn låter du härmed paj bli svaret du söker.
Ett dundersäkert kort att ta till när man har rester över – både gott, hållbart, kreativt och bra för ekonomin. Våra pajskal från Felix är inte bara superbra att servera rester i, dessutom är de förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg. Hur bra är inte det?
…förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg.
Paj är en klassiker som aldrig går ur tiden. Kanonbra tycker vi som är typ störst på paj. Att det sedan är på väg att återigen bli en trend gillar vi ännu mer. To go och gracing är två fortsatt starkt växande trender.
Vill du hänga med i trenden? Pimpa din paj! Vi har gjort hälften av jobbet och du gör helt enkelt den andra hälften med hjälp av våra pajskal. Du sparar tid i köket, du behöver inte förgrädda och kanterna sjunker inte. Toppa sedan med goda grönsaker för en snygg servering. Klart att ta med!
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
“Schnitzel och hamburgare är Landskronas skolmatsfavoriter. Det var så idén föddes att skapa en klimatsmart kombination av båda.” Att barnens favoriter får stå i centrum
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång