
Nu lanseras FELIX Dillpicklad Gurka
FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök. Vilket mos du serverar kan också göra hela skillnaden för om dina gäster blir nöjda eller inte.
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök. Vilket mos du serverar kan också göra hela skillnaden för om dina gäster blir nöjda eller inte.
Vet du vilket mos som funkar bäst för dig? Inte? Ingen fara, vi har ordnat en enkel mosskola. Och den goda nyheten är att vi har ett mos för allas behov.
Från den blixtsnabba varianten som älskar maskiner, till det klassiska moset som aldrig sviker. Från den färdiga lösningen som garanterar ett konsekvent och jämnt resultat, till den kreativa grunden för dig som vill sätta din helt egen prägel.
Så vilket mos är du? Klassiskt? Komplett? Grillmästar eller kanske Express? Och vad är det ens för skillnad? Häng med så guidar vid dig så att du hittar rätt mos för både dig och dina gäster!
Förpackningsstorlek: 5 x 2 kg
Klart på nolltid – sväller direkt i mosmaskin
86% torkad potatis
Mest grädde av alla våra mos
Passar för verksamheter med högt tempo, exempelvis gatukök och snabbmatskedjor
Upplevs hemlagat trots maskinberedning
Tidsbesparande – bara tryck på knappen!
Optimalt för stora volymer som kräver snabb service
Mosbrickans bästa vän

FELIX Dillpicklad Gurka fyller ett efterlängtat hål på burgarmarknaden. I nära samarbete med Sveriges främsta burgarexperter, Burgerdudes, har vi tagit fram en gurka som passar

Anamma gör det nu ännu enklare att servera goda och växtbaserade måltider. Dessutom nyckelhålsmärkta och tillagade i Sverige. Vi säger välkommen till solros och ärta.

Våra fyrkantspizzor har länge gjort det enkelt för dig att servera riktigt goda pizzor till dina gäster i farten. Nu släpper vi två nya, men

“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat