
Anamma lanserar två nyheter med protein av solros och ärta
Anamma lanserar nu två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera vego på ett gott, hållbart och varierat sätt: Anamma Vegofärs
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök, och påverka både tempo och effektivitet hos din personal. Vilket mos du använder kan också göra hela skillnaden för om dina gäster blir nöjda eller inte.
Vet du vilket mos som funkar bäst för dig? Inte? Ingen fara, vi har ordnat en mosskola. Och den goda nyheten är: Vi har ett mos för allas behov.
Från den blixtsnabba varianten som älskar maskiner, till det klassiska moset som aldrig sviker. Från den färdiga lösningen som garanterar ett konsekvent och jämnt resultat, till den kreativa grunden för dig som vill sätta din helt egen prägel.
Så vilket mos är du? Klassiskt? Komplett? Grillmästar eller kanske Express? Och vad är det ens för skillnad? Häng med så guidar vid dig så att du hittar rätt mos för både dig och dina gäster!
Potatismos Komplett 6,75 kg / 5×2 kg
Anamma lanserar nu två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera vego på ett gott, hållbart och varierat sätt: Anamma Vegofärs
Nu lanserar vi Fyrkantspizza Kebab och Fyrkantspizza Margherita – två nya, men klassiska smaker i vårt sortiment för fyrkantspizza. Våra fyrkantspizzor gör det enkelt för
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner