
Vilket mos är du?
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök, och påverka både tempo och
Många gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.
Många gillar våra pajer och pajskal från fabriken i Vansbro. Vi gör därför vårt bästa för att uppdatera sortimentet hela tiden. Nya smaker, nytt utseende och nu till och med palmoljefritt och förbakat.
Vi slänger idag alldeles för mycket mat och kan många gånger också få idétorka om vad man då ska göra med alla rester som blir över. Så för att undvika onödigt matsvinn låter du härmed paj bli svaret du söker.
Ett dundersäkert kort att ta till när man har rester över – både gott, hållbart, kreativt och bra för ekonomin. Våra pajskal från Felix är inte bara superbra att servera rester i, dessutom är de förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg. Hur bra är inte det?
…förbakade, palmoljefria och bakade utan ägg.
Paj är en klassiker som aldrig går ur tiden. Kanonbra tycker vi som är typ störst på paj. Att det sedan är på väg att återigen bli en trend gillar vi ännu mer. To go och gracing är två fortsatt starkt växande trender.
Vill du hänga med i trenden? Pimpa din paj! Vi har gjort hälften av jobbet och du gör helt enkelt den andra hälften med hjälp av våra pajskal. Du sparar tid i köket, du behöver inte förgrädda och kanterna sjunker inte. Toppa sedan med goda grönsaker för en snygg servering. Klart att ta med!
Mos är inte bara mos. Valet av mos kan avgöra om du får ett smidigt eller ett stressat flöde i ditt restaurangkök, och påverka både tempo och
Anamma lanserar nu två nya växtbaserade produkter som gör det enklare för storkök att servera vego på ett gott, hållbart och varierat sätt: Anamma Vegofärs
Nu lanserar vi Fyrkantspizza Kebab och Fyrkantspizza Margherita – två nya, men klassiska smaker i vårt sortiment för fyrkantspizza. Våra fyrkantspizzor gör det enkelt för
“Barnens favoriter är ett jättebra tema – det är ju faktiskt dem vi lagar maten åt” För Marlene Toven är det självklart att laga mat