Anneli bjuder på en läcker lasagnette från havet
“Havets Lasagnette är en maträtt som går att variera i oändlighet” – så beskriver kocken Anneli Fransén sitt bidrag till årets Fast Fusion Climate Week,
Felix Ekologisk Ketchup Osötad utan tillsatt socker och sötningsmedel är en helt ny ketchup som får sin goda ketchupsmak från solmogna tomater och den rätta kryddningen. Inget socker behövs!
Felix Ekologisk Ketchup Osötad utan tillsatt socker och sötningsmedel är en helt ny ketchup som får sin goda ketchupsmak från solmogna tomater och den rätta kryddningen. Inget socker behövs!
Felix Ketchup har fått tillökning i familjen. Felix Ekologisk Osötad Ketchup till Sentomat får sin sötma enbart från tomaterna. Inget annat socker eller sötningsmedel är tillsatt. Ketchupen uppfyller dessutom kraven för nyckelhålsmärkning.
Tillagad i Fågelmara i Blekinge av noggrant utvalda, solmogna tomater. Använd Sentomat i något av våra serveringssystem för en hygienisk och kostnadseffektiv servering av ketchup.
Några av kommentarerna från skolor som testat ketchupen:
“Havets Lasagnette är en maträtt som går att variera i oändlighet” – så beskriver kocken Anneli Fransén sitt bidrag till årets Fast Fusion Climate Week,
En klassiker i klimatsmart tappning blev resultatet när köksmästarna i Partille kommun skulle ta fram en maträtt till Fast Fusion Climate Week. Med målet att
Linda Dahlberg och Marcus Nilsson Schön heter projektledarna bakom 2024 års version av Fast Fusion Climate Week. Här delar de lite av sina tankar och
Jana Issa och Alva Sigfridsson från Engelska skolan i Borås tog hem vinsten i Kockduellen 2024 med sin ravioli fylld med Formbar Baljväxtfärs från Anamma.
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång