
Patrik slår ett slag för viltkött som ett klimatsmart alternativ
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!
Äntligen kan vem som helst tillaga alla klassiska färsrätter från grunden, samtidigt som man gör en insats för miljön och hälsan. Vive la vegorévolution!
Det finns många ting som revolutionerat livet i köket under de senaste århundradena. Konservöppnaren, durkslaget, diskmaskinen och det färdigskivade brödet – för att nämna några. Men frågan är om inte vår formbara vegofärs från Anamma nu slår dem alla på fingrarna?!
Vive la vegorévolution!
Anamma Formbar Vegofärs är en helt unik produkt som öppnar nya möjligheter att skapa klassiska färsrätter helt från grunden, såsom biffar, bullar, limpor, och så vidare.
Vegofärsen är enkel att smaksätta, och kan varieras i det oändliga. Produkten är naturligtvis helt vegansk och dessutom glutenfri, vilket gör att den passar till en stor målgrupp.
Den har ett högt proteininnehåll och är betydligt mer skonsam mot klimatet (och djuren) än motsvarande animaliska färser, den har nämligen hela 90% lägre klimatpåverkan än vanlig nötfärs.
Och till skillnad mot många konkurrenter inom det veganska segmentet, så är vegofärsen tillverkad i Sverige.
Produkten är testad av såväl slutkonsumenter som professionella kockar i storköksmiljö, och alla är rörande överens om att detta är en produkt som kommit för att stanna.
“De yngre eleverna tror att min rätt, ‘Vilda Limpan’, är något som hoppar runt” Patrik vill se till att husmanskosten inte försvinner och han brinner
“När jag serverat den här typen av rätt har den varit väldigt populär bland alla årskurser.” Daniel Nygårds recept till Fast Fusion Climate Week är
“Fast Fusion Climate Week är ett viktigt initiativ, men det behövs ett större engagemang från pedagoger och föräldrar” Niklas Båmstedt är kock för låg- och
“Schnitzel och hamburgare är Landskronas skolmatsfavoriter. Det var så idén föddes att skapa en klimatsmart kombination av båda.” Att barnens favoriter får stå i centrum
Vår webbplats placerar cookies på din enhet om du har godkänt det i webbläsarinställningarna. Cookies används för att förbättra webbplatsen, samt för analys och intressebaserad reklam.
Läs mer om Orklas behandling av personuppgifter, inklusive rätten till tillgång